om en kryddig quinoagröt med clementin och vanilj.

Nytt recept. 

Ja, minsann. Nu finns det ett nytt och (enligt mig) jäkla smaskigt recept uppe på 'recipe'-sidan. Tokigt nog blev jag inspirerad utav en gröt jag åt i Bali. Det var en superhet dag, som alla andra dagar i UBud, men jag längtade till jul, vinter och sverige och min vikingakropp blev himla glad när den äntligen fick lite VARM och åh-så hemtrevligt värmande mat. Denna quinoagröt är kokad med kanelstång och vaniljextrakt, toppad med godheter som clementin och dadlar. Låter det gott eller jättegott? Kanske min favvo-frukost såhär i vintertider. Äts tillsammans med ett rostat "chiabröd" med kokkosolja + avocado + salt och peppar + persilja. En super-combo det med!

Min frukost äter jag helst framför julkalendern. Tycker SÅ HIMLA MYCKET om årets julkalendern. Lotta Lundgren och Erik Haag himla roliga, barnen är ju alldeles fantastiska och eftersom jag är intresserad av historia tycker jag det är knäppt spännande att påminna mig om alla dessa tidsepoker. Även om jag inte tycker det är tråkigt hur mycket djur det är som ska förtäras. Äter personligen hellre rotsoppa med skärp än gristunga, men det kanske bara är jag?

Eller, allra helst min älskade quinoagröt, såklart!

Ta hand om er, och ha det fint! Kärlek,
Hannah

om café-drömmar på lilla fiskaregatan.

och här är jag nu.