och här är jag nu.


vykort från min instagram: @dudeellen. 

Min nya blogg |onsdag. 

Kära hjärtan, hej! Och välkomna till min nya bloggvärld - min cafévärld! Du som följt mig ett tag (vet att ni är ett par stycken åtminstone - är så tacksam för er, det är alldeles magiskt att tänka på att de finns de som inte tröttnat på mig sedan jag började mina skriverier för cirka fyra år sedan) kanske känner igen namnet Cafévärld från Coffeeworld.blogg.se som var en utav mina första bloggar, och största. Tyckte det var fint att återuppta det namnet, för även om mycket har hänt så är coffeeworld bland det absolut finaste som någonsin hänt mig. Nåväl, den här bloggen är en ny en, uppdelad i två - en på Engelska och en på Svenska, så att alla kan få vara med och förstå! Jag kommer att fortsätta blogga som vanligt här, alltså om någorlunda detsamma ting, men den på Engelska (cup of positive) kommer vara mitt centrum för inlägg om meditation, mindfulness och själv-utveckling. 

Så, välkomna! Klicka dig gärna omkring på hemsidan, under fliken 'recipe' finner du mina bästa recept, och under fliken 'in swedish' > 'länkar' finner du tips på mina bästa podcast och en lista på de bloggar jag följer. Kul, va? Jag hade minsann tyckt det, och det är väl så jag har utformat den här lilla hörnan. Vad skulle jag vilja läsa om? Vad skulle jag vilja läsa om? Vad skulle jag vilja skriva om? Jag, och jag och lite mer jag. Därför så välkomnar jag utan tvekan all sorts kritik, funderingar och förslag. Kommentera gärna nedan. Och tack. För, allt, liksom. Kärlek,

Hannah.

om en kryddig quinoagröt med clementin och vanilj.

om min resa - frågor & svar del ett.