listan om mig.

Hur gammal är du? Jag är tjugoett. Känns konstigt, pang boom och så är en över tjugo-sträcket. Men fint. Jag tycker om att bli äldre.

Hur gammal känner du dig? Jag känner mig äldre än tjugoett. Jag känner mig alltid äldre än min egen ålder och har alltid gjort. Antagligen för att jag inte pysslar med samma saker som de säger att "typiska tjugoettåringar" gör. I tanken är jag minst tjugofyra tror jag. 

Vart bor du? Just nu bor jag hemma hos mina föräldrar I södra Skåne. Eftersom jag inte jobbar och ska plugga på distans i vår så kommer jag nog bo kvar här. Kanske bo lite i Halmstad också, i stugan om det inte är för kallt. Vore fint. 

Vad har du för dig idag? Börjar dagen som vanligt med yoga, äter frukost framför två avsnitt utav Julkalendern (tycker så HIMLA mycket om den) och skriver dagbok. Hoppar in i bilen och åker till havet för att vandra längs vattnet med syster. Hemma ser vi på julfilm och värmer oss med te från den kyliga promenaden. På kvällen bakar vi lussekatter och gör chokladbräck att ge bort i julklapp till mormor och morfar. Kanske springer jag och pappa ett par varv i skogen. Det är så tokigt fint att äntligen få tid att umgås med familjen igen.

Vinter, vår, sommar, höst, vilket föredrar du och varför? Vinter och höst. Höst på förstaplats för jag passar så bra in i det klimatet. Så himla vänligt för att dricka te framför brasan, sitta oändliga timmar på fik, gå långa promenader i krispig frisk luft, klä sig i mörka, murriga färger och alger på lager. Typiska Hannah-ting helt enkelt. Och är jag kär i vintern för det är jul och snö. Vinterlandskap är som magi tycker jag.

Är du beroende av något? Nej, det tror jag minsann inte. Är tvärtemot en beroende människa. Men så har jag ju rutiner som morgonyogan jag gärna inte är utan, eller att jag bara skriver med tunna korsordspennor, är det ett beroende kanske? 

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Jag skulle gärna vilja sitta i Göteborg på fik med Klara och Kajsa, mina tvillingfavoriter som fyller år idag! Grattis älskade ni. <3

Vad är du på för humör just nu? Jag mår ypperligt fint måste jag säga! Särskilt just idag. Året börjar närma sig sitt slut och i takt med att jag mentalt summerar 2015 blir jag också så väldans trött. Det är så mycket som har hänt. Det ger mig insikter. Så mycket jobbigt som jag tagit mig igenom i år. Och resan, jag förstår fortfarande inte att jag faktiskt kom i väg! Hjärtat har slitits och själen likaså. Men, förutom det så älskar jag livet just nu. Har minsann aldrig känt mig så lugn och lycklig som i dessa dar.

Vilket är ditt favoritgodis? Choklad. Mörk och knaprig. Eller nötter som är rostade och saltade. Äter gärna sharonfrukt nu också, de säljs ju tyvärr bara om vintertider så en får minsann passa på! Chips har jag precis lärt mig älska också!

Vilken är din favoritaffär? Vet inte just nu. Det var superlänge sedan jag gick på stadens gator i syfte att införskaffa något till mig själv. Dock finns det butiker jag längtar efter att fara till. Som Urban outfitters, Beyond retro, & other stories, COS och så älskar jag pryl-butiker som Udda tina i Lund eller Seaside Deli som ligger i Lomma. 

Är du en morgon eller kvällsmänniska? Morgon! Går upp sju i snitt varje dag utan problem. Har svårt att lägga mig i tid dock, men trivs bättre med långa förmiddagar än korta. Jag är aldrig så kreativ och fylld utav ord och idéer som på morgnarna. 

Är du blyg? Inte ett dugg faktiskt. Jag var så väldans osäker och blyg när jag var liten. Men jag har jobbat så mycket på att våga vara Hannah ute i stora världen att jag blivit toksocial I stället, men också tokigt självständig. Det är lätt att börja prata med mig, jag tror däremot det tar tid att bli mig sådär riktigt nära. Ända in på skinnet. 

Vill du gifta dig? Absolut!

Vad heter du i andranamn? Ellen Josefin. Från gammelmormor och gammelfarmor.

Har du något smeknamn? Banana, monkey, hanni. Har lite brist på smeknamn faktiskt. Ge mig gärna tips. Skulle vara fint att ha ett smeknamn. Använder Ellen i bland, mitt andranamn. Men det är cirka allt. 

Kärlek, 
Hannah

Lista från Sandra - Niotillfem.

om kreativitet och lek.

om kreativitet och lek.

från förlusten.