kära december.

kära december.

God jul & god fortsättning.

Kära vackra varelser, vad glad jag är att ha er! Vad glad jag är att ha den här bloggosfären och vad fint det är att få prioritera kreativitet. Jag han minsann inte med att önska er en god jul, så jag gör det nu. Och god fortsättning! Vi är visst i mellandagarna nu. Kanske bland de absolut mysigaste dagarna på hela året? Hela familjen min är ledig från skola och jobb och de vänner som flyttat långvägars är hemma i Skåne och vi kan hänga på våra bästa caféer igen och prata i kapp om våra höstäventyr. Det här är vad jag ska hitta på i mellandagarna, och kanske lite efter nyår också:

✭ Gå på bio och se Star Wars. Så himla pepp! Har en väldans stor nostalgisk kärlek till de äldre filmerna så det ska bli väldans spännande att se den nya. + att bio är ju kalasgosigt.

✭ Ha spelkväll med familjen. Jag och min syster har nämligen kommit på att vi är grymma på med andra ord så nu hoppas vi ju så klart på att visa vår briljans för mamma och pappa. Roligt!

✭ Ge mig ut på promenad vid skog och hav och fotografera. Längtar efter naturen och krispiga vintervindar. Hoppas på snö gör jag också.

✭ Träffa Signe och äta brunch på F.Y.N i Malmö (gamla Chez Madame som jag älskade mycket). Ska bli så spännande att byta ord om våra äventyr och smaka vegoföda på ett potentiellt nytt favoritcafé.

✭ Köpa mitt class card till en yoga studio i Lund där jag tänkt börja praktisera. Ska också bli spännande och roligt och s-k-ö-n-t. Det är såklart otroligt nyttigt och bra att vara sin egen guide genom Yogan då det verkligen är viktigt att kunna lyssna på kroppen och lyssna inåt. Att öva sig igenom varje position i yogan gör att jag även tar med mig uppmärksamheten ut utanför yogamattan. Men, med det sagt är det otroligt skönt att själv bli guidad utav någon annan, och de psykiska känslorna och smärtorna är något jag skulle vilja fokusera snäppet mer på hädanefter. 

✭ Leka med mina nya klappar! Det vill säga att läsa, läsa, läsa eftersom kanske 75% av klapparna jag fick utav tomten i år består av böcker. Har precis påbörjat Det är något som inte stämmer av Martina Haag. Lovar att bringa en bokrecention när jag läst ut den. 

✭ Åka till köpenhamn och kika på mellandagsrean på COS och Urban outfitters luncha på Gröt (som jag velat så, så, så länge)Eller så far jag till Göteborg och träffar saknade filurer där och klämmer på kristaller på Haga nygata och fina lampor på Artellriet och dricker kaffet på Da matteo som jag älskar så mycket. Och beyond retro! Obligatoriskt när en är i Göteborg. 

✭ Gå på kusinkalas! Alltid lika mycket gos att träffa mina kusinvitaminer. Älskar alla fyra to-the-bone. 

✭ Summera 2015 och göra mig redo inför 2016. Jag känner på mig att universum har panerat stora saker för mig inför 2016, förändringar, eventuellt en stor sorg, men också mycket fridfullhet och, för första gången någonsin ett jämt spår utav lycksalighet. Tycker om ordet lycksalighet. Varför hör jag inte det oftare? 2015 var däremot ett mycket kämpigt år. Jobbigt. Men åh, har jag någonsin lärt mig så mycket, om livet och mig själv som i år? Nej, det tror jag minsann inte. Och kära december, vad fin du har varit mot mig! Och spännande! Fylld utav lyckorus och nya tankar. Känslostormar och oändligheten med kärlek. Oförglömligt. Hela 2015.

Ungefär såhär ser mina mellandagar ut. Vad ska du hitta på? Ps. glöm ej att du kan följa mig och mina bloggar på bloglovin. Jag som älskar ordning & reda och minimalism älskar ju såklart bloglovin. Så jäkla bra sätt att ha koll på sina favoritbloggar utan att ha en massa röriga bokmärken för att minnas de alla. Här kan en spara inlägg och like:a och hålla på. Och sortera bloggarna i mappar! Det älskar jag. Klickar här för att hitta mig och mina bloggar på bloglovin. 

Vykortet ovan är från juldagen hos mormor och morfar. Min frukost bestod bland annat utav en kopp varm havremjölk, en clementin, en raw dadelboll med smak av pepparkaka och rostat surdegsbröd med grönkålshummus och grantäpple. Hemmagjort! Av mig! Önskas recept så pip till! 

Kärlek,
Hannah

saker jag lärt mig 2015.

saker jag lärt mig 2015.

onsdagsnovell.

onsdagsnovell.