malmö.

malmö.

God morgon onsdag |

För ett par dagar sedan var jag i Malmö och träffade Signe. Äntligen! Alltid på tok för länge mellan våra kompisdejter. Den här gången möttes vi upp under var sitt paraply i på brun, mitt under superregnet och gick med bestämda steg mot nya F.Y.N som vi båda två längtat så efter att besöka. I samma lokal låg innan Chez Madame som var mitt dåvarande absoluta favorit-hak. Något jag älskade med Chez var att de hade en alldeles fantastisk brunch, i fin miljö och med porslin i vintagestuk. Så nu höll både Signe och jag tummarna för att brunchen på f.y.n skulle vara lika mumma. Och det var den!! Se själva ovan! Allt vegetariskt, men det mesta var även veganskt. Själv tyckte jag fröknäcke med ärthummus var kalasgott, även salladen med potatis och pajen med blåmögelost. Kaffet var också knöppt gott! Och så fick man välja mellan ekologisk juice med smak av äpple eller apelsin till. Jag tog äpple. Mumma. 

Vi hade det så himla fint. Signe bor i London och jag tyckte så mycket om att höra om hennes liv och vardag där. Inspirerande. Och så mysigt. Vänner är så viktigt, hörrni. Har känt det så otroligt starkt i mig den sista tiden. Ända sedan jag kom hem från min resa. Jag funderar och sorterar, organiserar och letar. Vilka står mig närmast och vilka vill jag komma närmare? Vad vill jag ha utav en nära vänskap? Vad vill jag få? Och vad måste jag ge för att få? Fina tankeställare. Att odla vännskao står högt upp på listan över mina 2016-viljor. 

Nåväl. Om en är i malmö tycker jag bestämt att en ska gå till F.Y.N för en god vegansk/vegetarisk fika, lunch eller brunch. Och när du ändå läser mina ord här, vad tänker du på när du hör ordet vänskap? Hur gör du för att komma närmare dina vänner? Vad önskar du att få? Vad ger du? Berätta gärna. ♥ Dagens låt: Milk Carton Kids - Wish you were here. 

Kärlek, 
Hannah

nyårsmorgon.

nyårsmorgon.

nyårslista.

nyårslista.