weekday.

weekday.

01 JANUARI 2016.

god morgon och gott nytt år alla fina varelser!! jag hade en sådan himla gosig sista dag på året igår, med varmt bad (läste ut en finfin bok jag tänkte tipsa om i dagarna), lång promenad, att skriva och läsa framför brasan och så kom cajsa över på kvällsfika och vi pratade in det nya året med munnen full av choklad, vindruvor och raw dadelbollar. så gosigt, inte klokt! cajsa är så fin, hon tar jämt ner mig på jorden när jag är uppe och svävar bland konstiga tankar och idéer, stressen över att det är ett nytt år försvann när hon kom. och så hjälpte det mycket att sitta framför brasan också. älskar att fylla på med ved och gamla tidningar och känna värmen mot tårna där jag sitter i fåtöljen mittemot. snälla, låt mig aldrig bo i ett hem utan en brasa att tända, tack?

nåväl. som mitt första inlägg 2016 tänkte jag visa några vykort på gårdagens promenad  + min nya rock/kappa från WEEKDAY som jag tycker så mycket om. syns inte så väldans bra på bilderna kanske, men jag tror minsann en kommer få se mer vykort på den framöver då jag vill mest ha den på mig j-ä-m-t. | jag önskar er en alldeles underbar första dag på det nya året, och så vill jag säga TACK för all uppmuntran och värme jag får angående cup of positive. det gör mig så, så, så glad, och varm, och pepp och pirrig! 

kärlek, 
Hannah

om mål, drömmar och viljor inför 2016.

om mål, drömmar och viljor inför 2016.

nyårsmorgon.

nyårsmorgon.