lush.
IMG_2271.jpg

frozen | let it go.

måndag. och jag har ett helt gäng superhärliga ting på schemat mitt! bland annat att fara till Lund och träffa Michaela som snart flyttar till tyskland på äventyr (kommer sakna, massvis, massvis, massvis), gå på veckans yoga klass och så ska jag göra bland det mest avslappnande, och meditativa jag vet, kanske det enda ordentligt avslappnande bestyr jag kan komma på just nu. bada!! alltså, jag älskar att bada - i badkar. ej i badhus, men det vet ni ju. men badkaret hos min mamma och pappa är stort och djupt och alldeles utmärkt för en en och sjuttioen lång hannah som behöver koppla av, lyssna på podcasts och läsa. 

här om dagen spatserade jag förbi älskade, älskade LUSH i Malmö och kunde inte låta bli (försökte i och för sig inte ens) att införskaffa några små ting inför alla vinterns gosiga bad. saker som jag tänkte berätta om nu! obs. viktigt att veta: alla produkterna är vegan och alltså inte testade på djur. hurra för lush!!

det här köpte jag: 

- badbomben "frozen".
- på rean: büche de noël - ansikts och kroppsrengöring. doftar lite som mandelmassa, vilket inte är så knasigt eftersom den innehåller mandelolja + kakaosmör och torkade tranbär med mera. alltså, oj som jag längtar efter att använda denna skönhet!! 
- på rean: "The rough with the smooth" kroppsskurbb. doftar juligt och sött. tror min kropp kommer må mumma av denna. 
- och så min personliga favvis som ej är ny, men vill såklart visa ändå - angels on bare skin. "bestselling fresh facial cleanser." precis som med büche de noël använder du denna genom att ta en bit (ungefär som i storleken av en ärta), lägg i handflatan och mixa med lite ljummet vatten till en krämig konsistens. massera snällt in krämen i huden och skölj med varmt vatten. 

förutom mina fina produkter från lush har jag gärna tända ljus omkring mig när jag badar, lugn och vinterkrispig musik (bon iver fungerar ju alltid) ur högtalarna och så ska det helst vara skum, badskum! ungefär såhär ser jag ut när jag badar (klick). i perioder kan jag ha väldigt svårt för att slappna av ordentligt. jag vill inte att min avkoppling ska vara framför en skärm eller ha ett syfte som är större än själva avkopplingen. att träna är avkopplande, men det större syftet för mig med att träna är att känna mig starkt, både i kropp och mentalt, men annars är att vara ute i naturen o t r o l i g t avkopplande för mig. men badet är bestämt min bästa plats för vila, att ordentligt koppla av, stänga av omvärlden och bara - let it go. så det ska jag göra nu! 

kärlek, 
Hannah

martina.

martina.

"vaknar nästa morgon och känner direkt. jag borde sagt åt dig. jag borde gått hem. jag borde låtit honom kyssa mig."

"vaknar nästa morgon och känner direkt. jag borde sagt åt dig. jag borde gått hem. jag borde låtit honom kyssa mig."