ledig.

ledig.

hirsgröt med hallon, kokos och kardemumma. 

onsdag! och jag är alldeles, alldeles ledig och det är så väldans skönt. sedan i torsdags har jag jobbat varje dag. långa pass, tidiga morgnar och sena nätter. det är så underligt hur jag älskar att sova + att gå upp i tidig + att vara kreativ om kvällarna. så fort jag sjunker ner mellan täckena kommer idéerna. skriverierna. bilderna. att-göra-listorna. jag måste läsa på och lära mig mer om det där med sömnen. varför börjar fingrarna klia så fort universum tänder stjärnorna? 

i dag får jag äntligen tid för favorit-rutinerna: morgonyoga, en god frukost (som den ovan!! mumma!!), att läsa senaste inlägg från mina bästa bloggar och att besvara de mail jag inte hunnit med i veckan. plus att åka till lund och spana in baristas nya utbud med nadja,att promenera bland de färglada husen på kullerstensgatorna och att klämma på blå-fläckiga kaffekoppar på lagerhaus. i skrivande stund sitter jag på ett landgrens och sörplar smoothie och om en liten stund ska jag på middag hos elsa. ett utmärkt sätt att spendera en ledig dag! åh. den här dagen, den behövde v e r k l i g e n jag. 

något annat jag gör idag är att skriva ner kommande planer i min nya kalender! fick ett presentkort på akademibokhandeln i julklapp av farmor och vad bättre att unna sig än en vettig och vacker kalender? med persiskt mönster och guldkanter, snyggt upplägg och smarta bokmärken kommer den här finingen garanterat vara en god vän under 2016. märket är paperblanks om en vill köpa.

till frukost i dag åt jag hirsgröt med hallon + chiafrön + kokos + dadlar + mandlar + blodapelsin och havremjölk. 

och drack yogi-tea som bjöd på det väldans välbehövliga budskapet: be proud of who you are. eftersom jag vaknat upp med mycket tvivel och ett aningen skavt självförtroende gjorde budskapet sig verkligen fantastiskt just precis i dag och botade faktiskt alla trista tankar. den lilla stenen på bilden är min rose quartz kristall som jag berättat tidigare om. tycker den är så knäppt vacker. tänk vad universum kan skapa! ett tecken på sann och verklig magi det. tycker ni inte? 

nej, nu ska jag ut och promenera några varv innan jag knackar på hos elsa. 

kärlek,
Hannah

 

 

fem.

fem.

tisdagsfilosofi.

tisdagsfilosofi.