liselotte.

en dagstripp till göteborg. 

vet ni vad som är så himla fantastiskt att det inte är klokt? jo, det ska jag säga er, att en kan ta en dagstripp till göteborg från lund för att träffa en saknad vän och ta igen sedan freaking augusti när man sist träffades och kramades ett hårt och sorgligt farväl. det ni! det blir sällan lika mycket glittermagi i en lördag än så. åh. efter två timmars tågfärd fick jag mig en bamsekram utanför göteborgs fina stationshus av bästa och saknade liselotte.

genom snötäckta gator pratade vi av oss om allt från plugg till visioner, sånt som har hänt, känts och sådant vi längtar efter. liselotte gick alltså i min klass på psykologisk coach-programmet i skövde och vi har inte sätts sedan jag for på mitt uppehåll till nz. och nu fick vi äntligen ses igen! 

vi gick till en deli haga som är lite utav mitt stammis-hak i göteborg. där åt vi fem libanesiska deli(katesser) och tog igen. på min tallrik fanns en knäppt god hummus, vindolmarna som jag ÄLSKAR, en raw morotssallad med ingefära som var mumms, en vegansk varmrätt i form av en blomkålsgryta och en baba ganoush som var lite för sliskig enligt mig, och lite för mycket vitlöl enligt liselotte + soppa.  

göteborg var fullkomligt magisk i sin vinterskrup. sju gånger så mycket snö som i skåne och ni förstår ju att det gjorde mig alldeles tokigt förtjust!

efter en liten stund kom lars förbi och då var det dags för fika. liselotte tog en pistageboll och lars tog fröknäcken med hommus. fick tyvärr ingen bild på lars och det är ju synd eftersom han är förträffligt fin och liselotte och han på samma vykort är så drömmigt. men liselottes fina leende kan en spana in fem bilder upp!

själv tog jag en kopp kaffe med en ordentlig skvätt havremjölk. minus för icke så mysiga muggar men plus för god mat och fint sälskap och en vacker vy ut mot haga hade vi där vi satt i fönsterkarmen. sedan tog vi en promenad på staden, förbi inredningsbutiker som älskade vallgatan 12 och artilleriet för att sedan kramas hejdå och vi ses snart igen och ha en fin kväll. <3 på två timmar var jag tillbaka i lund igen och åt vegan-wook hos mamma och pappa och hade det förträffligt. himla bra lördag, med andra ord! 

kärlek,
Hannah

feministkatt.

feministkatt.

på tisdagar skriver jag en lista.

på tisdagar skriver jag en lista.