vinter.

om kristaller och solljus.

godmorgon onsdag | i dag vankas lite extrajobb i matbutiken + något slags film-marathon (harry potter eller LOTR allra helst) då både jag och min syster börjar bli ordentligt förkylda och måste kurera oss deluxe. så himla tokigt men typiskt vintrigt. såhär kan en också kurera sig en vintermorgon: 
soyayoghurt med frysta hallon, kiwi, hackade (torkade) dadlar, mandlar och granatäpple + rostat rågbröd med kokosolja, avocado, gurka och flingsalt + en kopp varmt varmt te vid namn solljus. ett toppengott rooibos innehåller extra med d-vitamin, bra när en är krasslig! finns att fynda i de flesta matbutiker. 

ovan syns även en väldans fin julklapp jag fick utav mina kära päron! ett glasskåp i tre våningar från indiska. tänkte att det skulle vara alldeles perfekt för mina kristaller! jag har några små, men tycker allra helst om större kristaller, som dessa ovan: rose quartz och amethyst. här är lite om mina kristaller och dess mening:

rose quartz | denna kristall symboliserar kärlek. love stone. den hjälper dig att öppna hjärtats chakra och kan symbolisera alla typer utav kärlek, så som självkärlek, kärlek till familjen, naturen, världen, romantisk kärlek, villkorlig- och ovillkorlig kärlek. rose quartz har otroliga mängder energi. jag införskaffade min i en liten butik i Ubud, Bali, och de första gångerna jag använde den blev jag nästintill chockad av dess "makt". jag var rädd för att känna all kärlek till livet, till människorna jag mött på min resa, till familjen och vännerna jag längtade efter, och till en ny vän jag mött som just hade ifrågasatt min förmåga att "fully indulge into love". att våga älska kan vara så himla, himla läskigt ibland. jag hade den framför mig på en liten piedestal var gång jag mediterade, och var gång slutade det med att jag grät. tårar föll i mängder och jag kände en väldans vacker värme dunka igenom hela kroppen. det var så fint. magiskt. plötsligt kände jag mig så mycket mer modig, och tacksam inför kärleken. och än tar jag till stenen när jag känner att kärleken har fastnat någonstans inom mig och inte riktigt vill komma ut. 

amethyst | en kristall som ofta används för att hjälpa människor som vill helas efter att ha gått igenom en tuff period i livet. det är även en lugnande kristall, som gärna används under meditation. framförallt så hjälper en amethyst-kristall dig att komma närmare din spiritualitet. har du en amethyst, vare sig i ett smycke som i en verklig sten som jag kan du prova och ha den framför dig när du mediterar, och se om inte den hjälper dig att snabbare komma in i din meditation! framförallt är denna kristall så knäppt vacker. tänk att något så vackert kan skapas utav naturens och universums krafter? magiskt.

kärlek,
Hannah

 

om att designa sitt eget äventyr.

om att designa sitt eget äventyr.

förändring och förvandling.

förändring och förvandling.