stil och fint.

stil och fint.

Torsdag, och jag spenderar dagen med att vara ute i vinterlandet (snö! magiskt! jag älskar det), ta igen med veckans mail och läsa, läsa, läsa eftersom jag inte tagit mig tid till att - stressfritt - göra det i veckan. just nu läser jag Rising Strong av Brene Brown. superbra. i kväll ska jag på årets andra yoga klass, vilket ska bli så skönt då jag har inte haft en guide sedan Bali. men nu, nu går jag till Raja yoga i Lund två gånger i veckan. peppigt! fint! 

hur som haver, nu tänkte jag att vi skulle dyka ner i en värld utav inspiration! den fantastiska pinterest-världen. min pinterest-värld! 

klädval och önskningar.

just nu tycker jag om en mix utav minimalism och bohem. vill ha basfärger och enkla smycken i koppar, silver, och guld, manchester i byxor och klänningar, randigt, grått, hängslen, långklänningar, gubbskor. inspireras väldans av sara edström och tessb. fantastiskt fina stilar båda två. 

kaffe och vykort.

mina absoluta favoritkategori!! bilderna ovan säger ungefär sig själv men summan av kardemumman är kaffe, och gosiga sätt att dricka kaffe på. 

inredningsdrömmar.

om en blandar gammalt med nytt, vintagefynd och design + ett gäng kaktusar och textiler i massor, då får man en bild utav hur mina inredningsvisioner ser ut just nu. än bor jag hos mina föräldrar, men till hösten ska jag flytta till mitt eget igen och då kommer denna mapp vara väl till hjälp. 

utomhusliv / wanderlust.

vintervita skogar och snötäckta berg, orangea tallar och dimma över mystiska stigar. vår natur är det mest magiska jag vet och när någon lyckas knäppa en bild utav den magin får jag rysningar i hela kroppen min. så i mitt sista favorit-album samlar jag allt som ger mig wanderlust. saknar minsann Nya Zeeland när jag kikar på vykorten ovan. om en vill till magisk natur så rekommenderar jag allt NZ. eller norge, kanske är det dit jag ska fara härnäst? 

andra favoritkategorier är:

- café - butik.
- bröllopsboken.
- vegetariskt/veganskt.
- tattoo - body art.

kärlek,
Hannah

vi pratar inte längre.

vi pratar inte längre.

martina.

martina.