jag har väntat på någon jag tycker om i regnet.

jag har väntat på någon jag tycker om i regnet.

vardagsfilosofier

. . .

kära fina filurer. på det senaste har jag haft väldigt otur och drabbats av en ytterst otrevlig långdragen förkylning, en sådan som väcker en med halsont om morgnarna och låter en somna in med två ipren och ett glas vatten vid sin sida. tokstolle som jag är lever jag ibland livet ännu intensivare när sånt som förkylningar drabbar mig, lite som om jag då blir extra rädd för att missa ut på livet då, och har därav fart och flygit till göteborg två gånger om samt till halmstad det senaste. next up: stockholm.

jag har dansat på pustervik och druckit mojitos på magasinsgatan, kramats med saknade och förtjusande, införskaffat mig ett kaffeberoende, väntat på någon jag tycker extra mycket om i ett bitande regn och gråtit lite på diverse tågstationer på grund av att livet känns så splittrat och bara allmänt rörigt ibland. fast för det mesta känns livet jävligt bra just nu. så som det alltid gör för mig såhär års, faktiskt! ingen höstdepression för mig inte. 

tänkte bjuda på en frukost som blivit en standard hos mig. förtärs i hop med kaffe ur nygammal muminmugg i sällskap min planta som jag döpt till janne av oklar anledning, dubbla avsnitt av gilmore girls om tiden finns till och ett tänt ljus som doftar äpple och kanel. drömkombination. 

basen är gjord på en till två bananer + frysta blåbär + en halv avokado + fyra dadlar som sötning + kokosdryck + en ganska stor matsked jordnötssmör.

toppas med vad än skafferiet har att bjuda på. det är ju lite olika det där när man är student. själv har jag nästan alltid massa frukt, ekologiska mandlar, chia frön och kokosflingor hemma. sådant är ju lite extra viktigt att ha när en som jag förtär vegankost och lätt får brist på saker.

lite såhär ser det ut från mitt sovrumsfönster. det är en väldigt vanlig men också väldigt fin innergård som allt som oftast är lugn och vilsam. men i detta nu har jag faktiskt flytt till mina föräldrar ett slag för att vila upp mig inför ett par läkarbesök samt att bli kvitt förkylningen. 

och på fredag åker jag som nämnt till stockholm! om det är någon filur som har ett must-do-tips till mig så tveka inte på att skriva. huvudsaken är att träffa elsa igen efter många månader utan varandra och åh som jag älskar sådant. att ha så mycket att ta igen att en knappt vet vart en ska börja. tur att det blir långhelg och dessutom att det är höst, det känns liksom som den ultimata årstiden för en massa prat plus rödvin i kombination eller te om så vills. 

ta hand om er! och tack för alla fina komplimanger jag fått för mitt skrivande på sistone. behöver verkligen sådant då jag faktiskt pluggar skrivande nu och alltså vill satsa lite mer på att formulera fram känslor så att andra blir träffade blir inspirerande känner njutning vill läsa mera. 

. . .

kärlek,
Hannah

mina märkliga tankar och annat som hänt.

jag kan bara inte glömma känslan.