vykort från de sömniga dagarna.

en låt för dagen: landslide - robyn sherwell.

vardagarna

. . .

kära. fina filurer. jag tänkte att det är dags för någon slags sammanfattning nu, av de senaste veckorna som har varit ganska annorlunda. jag flyttade alltså hem till mamma och pappa i väntan på att få flytta in i min nya lägenhet, men inflyttningen har skjutits upp i nästan två veckor, delvis på grund av att mr. golvslipare inte kunde göra mitt golv ljusare förrän idag, och delvis för att jag själv inte mått så bra. inte alls faktiskt. både fysiskt och mentalt. och det har inte att göra med min flytt till landet, nej det här dåliga måendet började tidigare än så. 

nu har jag fått svar på det mesta. jag har undersökts och utreds ännu. det är skönt att få hjälp men också omtumlande. jag kan inte längre gå och låtsas som att allt är bra och det börjar tära på mitt liv. jag blir så nere att jag inte längre orkar träffa vänner. jag bara sitter här i ett lantligt kök och tittar ut över trädgården med blek blick och ångorna från tekoppen är den ända rörelsen runt om kring mig om dagarna. ändå känner jag mig inte särskilt ensam. jag har tackat innan men jag gör det igen, för alla kommentarer och mail jag fått. ni som delar era egna berättelser och sänder kramar. ni är bäst!

nu ska vi kika lite på hur de senaste veckorna har sett ut i bildformat! min syster hade studiedag och vi åkte på utflykt till staden, fikade, köpte vintriga plagg på monki och handlade de första julklapparna i år. en del köpte vi tillsammans, mest av allt ser jag fram emot att slå in dem.

min syster fångade en ganska rolig bild på mig. ser lite ut som en teddybjörn. älskar mina midnattsblå sammetsbyxor från weekday. på vykort två, en hallon-banan-vanilj nicecream som jag åt till frukost. må inte vara den mest vinter-vänliga frukosten, men den brukar ge mig en ordentlig energikick!

hösten har kommit och gått. jag saknar redan de lövtäckta alléerna, st. paulis kyrkogård i malmö där allt var guld och solen varm där jag gick och sippade på en havrelatte-to-go i väntan på någon jag minns inte riktigt vem. 

knutis! ser ni det ljusblå huset där? japp! dit flyttar jag på lördag! andra bilden visar en fika jag och pappa tog på kafé agnez. morotskaka och kaffe för mig någon chokladhistoria och espresso för pappa. allt veganskt och jättegott!

min blick blir liksom inte piggare än sådär. jämt ser jag så vissen ut. mitt hår har blivit så väldigt stripigt. funderar ibland på att färga det silver, har alltid drömt om det. men samtidigt tycker jag om mitt hår som det är, trots att det får en ganska sorglig färg om vintern. på bild två finnes ett gäng saker jag tycke extra mycket om just nu. mina kristaller, min virkade kudde jag köpt på second hand, en grön kopp, jul-te från yogi, växter, min silvergrå kofta från weekday och så ett nytt magasin, lagom - "a celebration of innovation and creativity — a lifestyle magazine showcasing those who achieve a sense of balance between work and play" ,fantastiskt magasin, dyrt, men värt det tycker jag!

sist men inte minst har jag funnit en ny favoritfrukost. extra bra för en bråkig mage. recept hittar du här. på lördag flyttar jag som sagt in i min nya lya, och till helgen kommer jag bestämt gå till butik fabrik för att fynda fina detaljer till lägenheten. mina vänner som äger butiken ska ta över vinbaren kiez och öppna en ny vinbar, med nytt namn. i december öppnar dem med en fest. klicka här för att se evenemanget. mår jag väl så kanske vi ses där! vore festligt. 

. . . 


Kärlek,
Hannah

vad som egentligen händer.

vad som egentligen händer.

pepparkaksglass.

pepparkaksglass.