is.

en låt för dagen: john martyn - solid air.

fina fynd + glass mitt i vintern
. . . . . . . . . . . .

kära fina ni. jag är så glad och tacksam för alla kommentarer jag får, och har fått angående min hälsa. jag mår fortfarande inte bra och det känns som om livet är på paus, att jag inte riktigt kan leva fullt så lyckligt och engagerat på grund av mina fysiska begränsningar, då de leder till oro och ångest vilket tär på mitt psyke. jag bor fortfarane hemma hos mamma och pappa, men om en vecka flyttar jag in i min nya lägenhet och jag tror att det kommer vara ett stort steg på bättringsvägen. att jag dessutom har besök hos läkare och dietist snar känns också lite lovande.

här om dagen var jag en liten sväng i malmö, försökte ta mig ut och orka lite gran. träffade justine för en lunch på raw food house och fick sedan även lite shopping gjord på ab småland där jag införskaffade tre fina kökshandukar i linne. åh ser ni färgtonerna? helt ljuvliga.

provade en av de tre i morse som underlägg till min frukost. konstigt nog är nice-cream en utav mina bästa frukostar just nu! antar att de är för att all frukt ger mig en sådan energi-kick. en vitaminexplosion! som hjälper mig att orka plugga bättre under förmiddagen.

dagens smoothie bestod av hallon + banan + en halv avocado + lite soyayoghurt + vaniljpulver.

smoothien toppar jag med några skivor kiwi + frysta hallon + chiafrön + kokosflingor. slurp!

idag mina fina så händer det en annan rolig grej. jag har nämligen tröttnat på alla white-guide-tips som varken inkluderar att något ska vara ekologiskt miljövänligt eller, framförallt veganskt. eller, åtminstonde är inte det något som skaparna fokuserar på. jag har länge velat göra en guide som fokuserar på "det gröna och det goda" istället för lyx och konsumtion så som många guider faktiskt gör. därför har jag skapat en ny sida här på cupofpositive som heter the green guide samt instagramkontor @thisgreenguide där jag tänkte tipsa om mina bästa platser i sverige, caféer som parker butiker och restauranger. allesammans antingen veganska, ekologiska eller båda och. jag är en rookie på det här men ser fram emot att låta det växa. 

så om ni behöver tips på ett fik en restaurang eller kanske en florist eller butik, i synnerhet i malmö, så klicka in på gröna guiden i menyn ovan och följ gärna @thisgreenguide för massvis av tips. 

. . . . . . . . . . . .

sänder så mycket kärlek och tacksamhet till er, 
de berättelser och den pepp jag fått har betytt jättemycket för mig.

om acceptans och den vänliga rösten.

om acceptans och den vänliga rösten.

harmonisk höst.