all this nothing has meant more to me than som many somethings.

you've got mail.

. . . filmtips . . .

åh mina vänner. nu tänkte jag dela med mig ett filmtips vintern till ära! för ja, den är väl här nu. lite fortare än vad jag väntat kanske, det var ju så knäppt fint när alla trädtopparna var klädda i guld och det fortfarande var varmt nog att dricka kaffe under filtar på någon uteservering. men att julen snart är här, det är verkligen inte mig emot. har en följt mig längre kanske en vet att det är en högtid jag tycker om väldans mycket om! hur som helst är ju höst och vinter båda ypperliga årstider för film!! jag ser sällan på film, och om så ser jag om filmer vilket ju sannerligen säkerställer att de filmerna jag tycker är bra verkligen är bra! och filmen jag ska berätta om idag, well i don't know hur många gånger om jag sett den. älskar den så knäppt mycket. 

låt mig presentera: you've got mail, min bästa romantiska komedi från the 90's. med meg ryan och tom hanks i huvudrollerna, så klart.

filmen utspelar sig i new york och handlar om joe fox, ägaren till en stor bokhandel och kathleen kelly som jobbar i den lilla barnbokshandel, the shop around the corner som är på väg att konkurreras utav den stora nya maffiga bokhandeln joe öppnat. 

men vad dessa gulliga karaktärer inte vet om varandra är att de är varandras hemliga kärlekar. på en hemsida har nämligen shopgirl och NY152 blivit allt mer och mer intresserade av, och går varje dag med hopp och längtan om att få se varandras mail i inkorgen. 

på en hemsida har nämligen shopgirl och NY152 blivit allt mer och mer intresserade av, och går varje dag med hopp och längtan om att få se varandras mail i inkorgen. lättsmält och gullig, perfekt för höstmörker. finns nu på netflix! se den, se den, se den! och håll på bloggen utkik för fler filmtips vetja.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek,
Hannah

den ultimata frukosten för vintern.

den ultimata frukosten för vintern.

om acceptans och den vänliga rösten.

om acceptans och den vänliga rösten.