fyra kreativa julklappstips

fyra kreativa julklappstips

. . . tolv dagar till jul . . .


magen är uppsvälld och go, doften av saffran har spridit sig över hela lägenheten och de nästan lyckade bullarna med saffran och äpple, kardemumma och mandelkräm ligger på en plåt och svalnar i köket. i kväll (söndag) har jag bakat, lyssnat i kapp på missade poddavsnitt och kikat på julkalendern. den tredje advent som egentligen skulle spenderats med någon annan spenderades själv. och det inte mig emot. tråkigt bara att jag inte mår bra. men jag gör mitt bästa, igen, jag gör verkligen det. har anmält mig till en spännande workshop, varit ute och sprungit, ätit saffransbullar och köpt julklappar. alla ypperligt trevliga bestyr som borde göra vem som helst lyckligare. men jag börjar tro att den lyckan jag söker, en känsla av ro och livspepp som ska vila någonstans i närheten av maggropen inte är något jag finner där. vart, det vet jag inte. men jag börjat lyssna mer och mer till min intuition nu, och följa den.

kanske leder den mig ur denna svacka och in i välmående och glädje igen.

nu tänkte jag i alla fall dela med mig utav ett fantastiskt julklappstips! en ask noveller, såklart! jag tycker detta är en klapp som passar både farmor som mamma, pappa, en bror, en flickvän, en bästa komps, en gullig granne - nej jag kan inte komma på en enda person som inte skulle gilla att få såhär fina små böcker i julklapp. fast det förstås, att en gillar att läsa är en fördel, och att en uppskattar vacker formgivning 

novellix säljer sina noveller på akademibokhandeln, men du kan även köpa din ask på nätet eller i deras fysiska butik på tjärhovsgatan 19 i stockholm. du kan göra din egen ask - då väljer du fyra noveller och en vacker ask du tycker passar till. eller så kan du köpa en färdig som den ovan, med selma lagerlöfs samlade noveller. tänkte särskilt på dig, amanda när jag såg den ovan! så fin! novellix har verkligen fantastiska formgivare.

den här var min favorit! anatomisk, dödskallar, er ut att ha varit ritat med bläck! undra om den är läskig? jag får väl läsa och ta reda på det helt enkelt. längtar efter att gotta ner mig framför brasan hos mormor och morfar och läsa alla dessa novellerna på jullovet. perfekt annandagsbestyr! 

till dig själv kan du också köpa en ask, såklart! du kan även ge bort ett presentkort på noveller eller en prenumeration i julklapp. 

klicka här för att se vilka askar novellix själva rekommenderar - en perfa guide till den eminenta julklappen för just din person. det här inlägget är ett samarbete med novellix, som en kanske märker. men alltså jag tycker verkligen att det här är en ypperlig julklapp!!

förslag på andra bra julklappar:

- en burk med goda julkakor
- ett presentkort på en god brunch hos f.y.n
- en bok som får den kreativa att våga skapa mer

. . . . . . . . . . . . .

kärlek,
Hannah

fikastunder malmökärlek och hur julen känns.

fikastunder malmökärlek och hur julen känns.

hasselnöt och nejlika.

hasselnöt och nejlika.