god jul!

god jul!

nedräkning till julafton 

- dagarna fram tills nu

saluhallen & atrium | nu tänkte jag visa lite vad jag gjort dagarna fram tills idag! den tjugofjärde! hur jag har laddat inför julafton är bland annat genom att spana på fina och juliga buketter blomsterarrangemang på saluhallen och dricka stans godaste varm choklad på atrium i malmö. 

workshop & brunch | senare i veckan gick jag tillbaka till atrium för att medverka på en super spännande workshop i hur en binder en krans med eukalyptus, arrangerat tillsammans med florista. så himla roligt! dagen efter ordnade jag brunch hemma hos mig då jag hade äran att ha michaela på besök! smoothie och saffransbullar bjöd jag på bland annat.

julmarknad i jakriborg | i söndags var jag och pappa på julmarknad i jakriborg. där köpte vi brända mandlar och promenerade i vackra gränder. med mig hem fick jag ett underbart vörtbröd som jag njutit av hela veckan! ingen jul utan minst en julmarknad, tänker jag.

hur det ser ut hemma + super smoothie | hemma har jag pyntat väggen med min juliga krans och sörplat min bästa vintersmoothie som är baserad på avocado, banan, blåbär, gurkmeja, kanel ingefära och en skvätt växtmjölk, toppad med mandlar och sesamfrön!

kakor & minigran | så har jag bakat helt galna mängder julgodis och julkakor och annat gott. och i onsdags klädde jag min minigran med gammeldagsa julkulor. blev lite utav ett disney-tema, fick jag känslan av! dock väldans minimalistiskt, vilket jag såklart tycker om!

den 24e december | och idag är det julafton! så mysigt ju! hoppas ni alla får en underbar lördag vare sig ni firar eller inte. ät gott, kramas mycket och glöm inte bort att det är mycket viktigare att känna sig lugn och varm i kroppen än att stressa och göra allt perfekt. okej?

förra året skrev jag ett inlägg om att ha en mindful jul: läs det här. 

kärlek!

livets granola.

livets granola.

den tjugotredje.

den tjugotredje.