en minimalistisk advent.

en minimalistisk advent.

det är jul alldeles för snart

. . . . . . . . . . . . 

det är den andra advent och jag känner såhär, det går för fort. förr brukade december vara en månad som var förberedd. kalendern var sprängdfylld med mysiga planer och hittepå, innan november ens var slut hade jag pyntat mitt rum / min lägenhet med glitter och granar och minst ett ljus doftade kanel, ätit pepparkakor och lussekatter hade jag redan och mer skulle det absolut bakas. nu känns julen inte så mycket. och jag tillåter det, accepterar det, det är okej. för i år är saker och ting annorlunda. och jag både måste och vill fokusera på min hälsa först. att mår bra. att komma ur det här.

men trots att redan är den andra advent så är det ju inte försent. därför ska jag alldeles strax öppna almanackan och boka in en dag för julklapps-shopping, en julmarknad, en kväll att slå in julklappar och en att baka lussekatter och pepparkakor, jag har inte ätit en ända i år än så länge

nu tänkte jag visa lite utav det julpynt jag ha hemma i lägenheten min! framförallt min adventsljusstake som jag hittade på vinden hos mamma och pappa.

tänkte först fylla den med mossa och äpple, kanske några julkulor och glitter. men så köpte jag lite granris istället och jag tänkte att det räcker ju faktiskt såhär! det blir minimalistisk och som en kanske vet tycker jag mycket om minimalism. röra och oreda går liksom sämst ihop med mitt psyke! 

i köksfönstret har jag även en ren i guld från åhlens, en liten snöglob jag fick av en kompis för kanske sex år sedan och en minigran från ikea. sedan bilderna togs har jag även pyntat mitt fönster med en julstjärna från granit + målat på köksfönstret med en griffelpenna, har skrivit god jul till alla som promenerar förbi! är en intresserad av mer tips för mer minimalistiskt julpynt så håll utkik! har ett väldans inspo-fyllt inlägg kommande.

. . . . . . . . . . . . 
kärlek,
Hannah

klockan halv elva en lördagsmorgon.

klockan halv elva en lördagsmorgon.

under alla mina lager.

under alla mina lager.