vad jag önskar mig av tomten i år.

en låt för dagen: love survive - michael nau

önskelista

medan jag har en liten plåt pepparkakor väntandes i ugnen - ni skulle bara veta hur gott det doftar i lägenheten - så tänkte jag berätta om vad jag önskar mig av tomten i år! för visst önskar jag mig fred på jorden, jämställdhet och att folk slutar vara idioter heltenket (tycker tex det här med åhlens lucia, alla elaka kommentarer som dök upp därefter är så jävla idiot-hemskt), men om vi kan bortse från alla dumheter för ett par minuter och dagdrömma lite om materiella kärlekar så vill jag gärna dela vad jag hoppas finna under granen i år! tio saker blev det till och med, häng med:

1. (nedan) dip dye linnekuddar från butik fabrik.
2. (nedan) hudvårdsprodukter från L:A bruket

3. boken food pharmacy - "vad har goda bakterier, platon, gröna bananer, vetenskapliga studier, kärlek och gurkmeja gemensamt?" detta är en bok om bakterier i maten! och så går de in på en hel del om vitaminer och mineraler bland annat. tycker det verkar knäppt intressant alltihopa
4. en chemex till kaffet. tycker om det lite analoga sättet att brygga kaffe på + att den är så himla snygg pryl att ha stående i köket
5. salt-och pepparkar i form av berg från lagerhaus
6. simpelt halsband i guld från hm
7. det här är hjärtat, av bodil malmsten samt det här är natten, av karolina ramqvist - två måsten till min bokhylla
8. grönt påslakan - "abisko" - från åhlens
9. fin flätad korg att ha alla mina filtar (som jag inte har än) i, från indiska
10. sportiga underkläder, exempelvis från calvin klein som jag kan ha när jag är ute och springer utan att behöva rätta till trosan hela tiden + alla sportbh:ar sitter jämt så himla tajt att jag får onda märken efteråt - det här verkar som störtsköna tränings(under)kläder

sedärja! det var mina tio önskningar. vad önskar du dig i julklapp tro? eller kanske att ni har någon,  mer spännande tradition i er familj / släkt / vem ni än firar med i stället för att byta klappar? berätta! och ta hand om er! nu ska jag smaka en utav pepparkakorna och se dagens avsnitt av julkalendern.

. . . . . . . . . . . . . . 

Kärlek,
Hannah

bildkällor: pinterest.com

hasselnöt och nejlika.

hasselnöt och nejlika.

banan, kokosmjölk och blåbär.

banan, kokosmjölk och blåbär.