vidunderligt.

frågelåda 

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

idag är jag så vidunderligt sjuk. snörvlar, halsont, feber, ni vet, hela summan av kardemumman. till frukost häromdagen kunde jag äta den himla goda grejen ovan - ur en skål från tine k home som jag för övrigt tycker väldans om - men idag mixar jag frysta bär och bananer och ber pappa (perks of living with your parents) köpa lilly & hannas raw-glass med sig hem. allt annat svider, river, i min hals snurrar ett spetsigt kugghjul och inget annat går liksom ner smärtfritt. | frukosten ovan består hur som haver utav hirsgröt toppat med kiwi, apelsin, mandlar, kokkos, gojibär och havremjölk. himla gott var det.

idag kom jag på att, sedan jag startade den här - lite nya - bloggen har jag ju inte haft en frågelåda öppnad! inte en ända! när det gäller frågor försöker jag hinna med alla mail och svarar gärna på kommentarer, instagram hinner jag heltenkelt inte med. tänker att det får vara okej. hur som haver. har du en fråga, eller kanske två, tre, fyra eller fem? konstateranden? önskningar? lämna en kommentar nedan! frågelådan är öppnad!

ps. den här halsduken har jag på mig mest jämt. från WERA. himla fin nyans och bra kvalité/ material. jag har lärt mig en del om hållbart mode, en köper ju helst i kategorin: djur-och miljö vänligt! vill du veta mer om hållbart mode? kika på denna guide, av smarta och stilsäkra tess b. 

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

förslag på sådant en kan fråga om:

- om min resa! singapore - nz -bali.
- om kärlek, för sånt tycker jag om att skriva om.
- om bra band, artister, låtar och texter för olika humör.
- konstiga frågor om mig, för sånt tycker jag är roligt.
- psykisk ohälsa, uttmattningssyndrom, depressioner, lycka, ätstörningar. för sånt är viktigt att få fråga om, och att få prata om.
- varför jag hellre skulle bo i en stuga i havet än i ett myllrigt new york, hur jag kan vara hypokondrier fast samtidigt inte rädd, vilken kategori på bezzerwizzer jag är bäst på, varför våren är på fjärdeplats av årstiderna, vilka som är mina sämsta sidor, vilken vinylskiva jag spelar mest? 
- allt ni vill egentligen!

kärlek, 
Hannah

bs.

bs.

rödgråten.

rödgråten.