bs.

bs.

the body shop
vad jag fick i julkalendern

min december var verkligen en himla lyxig en. min mamma hade nämligen köpt julkalendern från the body shop till mig! och idag tänkte jag visa lite utav vad jag fick. som en kan se ovan är inte riktigt alla 24 godsakerna med i leken, men så har jag inte provat allting ännu, och inte ens listat ut vad hälften är! men en hel del favoriter har det minsann blivit! och de är dem jag ska berätta om idag! 

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

shea beautifying oil är min a b s o l u t a favorit ur kalendern. mjukgörande och, framförallt så jäkla väldoftande! mumma. kommer bestämt köpa den här fler gånger. tar alltid på mig vid axlar och nacke om morgonen, har alltid den i väskan som om det vore en parfym.

honeymania body butter - fairtraide och ekologisk. mjuk och fin. vet inte hur bekvämt det känns med tanke mot att jag strävar mot veganism. en strävan som möjligen blir på en viss detaljerad nivå, men ändå. ekologiskt gör saker och ting mycket bättre dock, i alla fall enligt den här artikeln. 

mandel, shea och vitamin e.

vitamn e sink-in moisture mask kan en massera in på sin torra vinterhud för att sedan låta vila i ca 10 minuter. tvätta snällt bort och vipps så har du en mjuk och pigg lyster igen! till ansiktet ska det vara. låter man den ligga på huden för länge kan det bli himla klibbigt. så glöm ej att tvätta bort! 

mandel för händerna fick jag gånger två. både som nagellacksborttagning och som handcreme. fina grejer, underbara dofter!

shea lip balm säger ju sig själv. extra fint i vintern när läpparna lätt blir torra som snus, om en inte är som jag som slickar mig om läpparna jämt. 

vintergrönt.

green tea body butter tycker jag är den friskaste doften! himla mjuk och snäll. applicerar (vilket himla proffsigt ord det där är, en låter som en expert fastän jag egentligen alltid annars köper "den stora burken nivea" på ica maxi) gärna på benen, framförallt. de blir så lätt bortglömda där under strumpbxorna. 

green tea shower gel har jag inte provat på ännu men med tanke på att ovanstående doftar himla härligt tror jag att denna också kommer älskas!

tea tree skin clearing toner. en riktig bra-att-ha-produkt. inte provat ännu! men kommer definitivt använda under de tider om månaden då huden är extra känslig då hormonerna bestämt sig för att ha ett riktigt salt-och-fett-kalas i ansiktet. aka. menzies. 

vilda träiga oljor.

wild aragan oil body lotion, body scrub & shower gel är alla tre mina bästa kompisar i badet. min duschgel får bli till badskum, så skrubbar jag huden, gärna armarna och efteråt klär jag väl valda decimetrar i lotion. en doftar verkligen kalasgott efter denna lilla omhändertagande session. 

varm och rockig...

ungefär så blir min look när jag låter mina make up-kunniga vänner måla mig festlig. svart och guld med toner av vin, rosé och beige klär mig mycket bättre än metall, även om jag gick länge och fingrade på den silvriga lådan som innehöll mer silver och svart. blev så himla nöjd med denna lilla låda, som inte ingick i kalendern men som var ett oslagbart mellandagsrea-fynd!

nagellack i svart och rött fick jag däremot! använder det svarta på tårna, är mindre bra på att måla mina fingrar så där har jag sällan lack. men tårna tycker jag är kul! svart är min favorit, eller nude eller i bland bara någon genomskinlig grej för att stärka nagelbanden, vilket hjälper massvis, tycker jag!

det är inte alltid jag har mascara på, men ingen annan mascara har passat mina långa fransar som dessa. andra mascaror klibbar mest ihop alla. lip & cheek velvet är en penna för läpp/kindben som anpassar sig efter hudens egna ph-värde!! så himla smart! tycker den är himla fin på läpparna, blir som ett läppstift som en kan applicera likt ett läppsyl. ska bli spännande hur färgen ser annorlunda ut på sommaren när mina hudtoner bli desto mörkare!

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

sådär! det var väl det? glöm inte att ställa en fråga i frågelådan också! vore fint. med den här låten önskar jag dig en superfin fredag!

kärlek,
Hannah

om energi, ägodelar och kärlek.

vidunderligt.

vidunderligt.