hector.

en fredagsfilm.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

jag ligger alldeles försjunken i sängen, mjukt invirad i täcktet, filten och ett hav av kuddar, kaffekoppen med den eminenta mängden havremjölk och huden, frusen, knottrig. jag byter rock mot folk för att på-riktigt-kunna slappna av och känna fredagslugnet i kroppen som mig är otroligt behövligt då jag inte tillåtit mig vilan på ett tag. jag bockar mest av fika-stunder och äventyr och jobb och även om alltet är så, så, så väldans fint finner jag mig ändå allt för ofta utan ork och energi. jag har liksom inte riktigt accepterat att jag behöver lugnet. hur knäppt kul det än är att flyga fram mellan människor och städer, jag behöver vila emellan också. så, vilken tur att det är fredag då! helg! jag ska gosa mest hela tiden.

nåväl, nu är det dags för veckans fredagsfilm! en netflix-rulle: 

hector and his search for happiness. 

i den här filmen åker hector, en deprimerad psykiatriker i london på en resa runt världen i jakt på att ta reda på vad som är lycka. han studerar och frågar människor från helt olika världar vad som är lycka för dem och betar av bland annat av teman som sex, pengar, familj med mera. lagom tänkvärd, småtöntig, feel-good-ig och pillemarisk film, skulle en kunna säga! med en del skratt, igenkännande och spänning samt. med ett gästspel av favoriten stellan skarsgård som jag något extra mycket om efter att ha börjat kika på river. superfina illustrationer dyker upp här och var dessutom! ungefär som i the secret life of walter mitty. och om du gillar eat pray love så kommer denna film säkert falla dig i smaken också!

+ serietipset: river.

river går på netflix och är en väldigt djup, psyko-traumatisk, spännande deckare-thriller. jag upplever mig inte vara så värst bra på beskrivningar idag, men hur som haver, är det här sannerligen en serie vars nästa säsong jag längtar tokmycket efter! det var allt för mig här ikväll, ha en det fint hörrni! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek,
Hannah

hippie.

hippie.

heart of gold.

heart of gold.