hippie.

mjuk lördag.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

idag, precis som igår och i morgon vankas jobb. jag trivs med det, det ger mig en del betänketid och det behöver jag mycket utav just nu. är allt lite besviken på hur jag låtit mig snurra på som i ett ekorrhjul de senaste veckorna, pulsat fram genom dagarna på fastän snön är tung framför mina fötter och jag fryser och tappar ork. att blunda framför en serie, att tillåta mig en kaffe-kick om eftermiddagen, och att verkligen ta vara på de där morgontimmarna är det som gjort att jag än har och behåller balansen. att jag inte faller, trots mycket-att-göra, mycket som känns, mycket som händer, mest hela tiden. 

serien | that's seventies show ger mig alltid skratt. tar ibland mig en titt på de där new girl avsnitten jag egentligen sett för många gånger eller söker upp något intressant på svt play eller netflix. igår såg jag sista avsnittet av river med mamma och pappa. så bra! och så har jag böckerna. läser ibland flera åt gången. förälskar mig i dikter av tranströmer. kärleken till att få stänga av sin egen snurrand värld och försjunka in i något annat för ett slag. 

kaffet | pappa låter mig använda kapsel efter kapsel i vår espressomaskin fastän det är en smula dyrt. en stark en med havremjölk / vaniljsmak med soya är mina favoriter. dricker sällan, tål inte kaffe så bra, men när det väl händer är det så himla, himla, himla gott! 

frukosten | hirsgröt med russin, banan, kiwi och kokos gör sig supersnällt och gott mot min bråkiga mage. recept finner du här. 

IMG_2913.jpg

sjuttiotalet  | är det seklet jag faller mest för när jag gräver tillbaka i arkiven, i både klädval och inredning. tycker det är något så fint med jeanstygen, sextiotalets snitt på blommiga bohem-mönster och jag älskar att få trolla om de färgsprakande klädkombinationerna till något mer minimalistiskt när jag fyndar i mina bästa butiker. tyget på bilderna ovan tillsammans med koppen och såklart serien är små spår utav de lite tydligare sjuttiotals-stråket jag var inne på förra året. då var jag personlighetsförvirrad och mådde, helt ärligt, inte alls, alls, bra. nu mår jag bättre, och använder dåtiden som inspiration och låter då och då den där hippien komma fram och inspirera mig. tänka sig, ändå, att en sämre tid kan inspirera en i en bättre. fint det.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ps. det var någon som undrade om det blir mer svar på frågelådan - klart det blir! tänker svara på allt ni frågat, så håll ut! och en kan ännu ställa frågor om en klurar på något, kanske har ett önskemål, eller dylikt. klicka här.

kärlek,
Hannah

små betraktelser och rivsår.

små betraktelser och rivsår.

hector.

hector.