vintage.

om det som är min frid. 

. . . . . . . . .

måndag och det känns i hela mig att det är den sista i februari. jag summerar och tänker igenom, hur stressen slog mig gråtande och hur meddelandet i inkorgen fick mig att dansa sådär fånigt och fnittrigt som en gör. hur fina nya människor jag lärt känna och även mig själv, i form av att överleva, februari har mig varit en liten kamp, allt. men så är det också när en lever mellanlivet efter resa, innan plugg. jag funderar på att säga upp mig och ta tid för annat, innan sommaren i halmstad då jag är tillbaka på café rotunand igen. kanske för att skriva, kanske för att andas, kanske för att ta tag i projekten som jag så länge funderat på. vägrar ta mig igenom dagarna endast för pengarna jag än inte behöver. nej, något måste det bli!

. . . . . . . . .

nåväl. när dagarna är sådär, stressande, med lite tid för vilan. friden. då är morgonstunden mitt guld och så även musiken, och stenarna, som sprider sin energi i ett rum som annars skulle kännas så mycket tyngre. vinylskivor i mitt hjärta. den här morgonen spelar jag den här svängiga sjuttiotalsmelodin.

jag dricker allra helst ett te från yogi om mina morgnar. tycker om hur deras starka smaker peppar upp mig, örteer och gröna teer känns dessutom mer renande och lätta att förtära när gruset fortfarande vilar i ögonvrån och kroppen inte riktigt väckt sig från nattsömnen. 

just den här morgonen äter jag en grötblandning på linfrön, hirsflingor och havregryn tillsammans med hallon, apelsin, en klick jordnötssmör, en näve pumpafrön + hackade hasselnötter på toppen och så soyamjölk som jag även kokade gröten med. väldans gott. vad tycks förresten om hur jag planterat min kaktus i en gammal kopp? tänk vad en kan få för sig att hitta på med bortglömda vintage-fynd! jovars, en känner allt sig lite fiffig! 

. . . . . . . . .

som en liten summering kommer nedan mina fem favoritinlägg från månaden! tänkte att det får faktiskt räcka för nu, även om jag gärna skulle vilja slå mig ner och tänka igenom vad som faktiskt har hänt, och känts, de senaste veckorna så tror jag minsann att saker och ting inte har lagt sig än. kanske är februari snarare en sådan månad som januari glider lite över på, och som låter mars börja lite i förskott? en månad som liksom kommer i kläm. 

fem favorit-inlägg från månaden:


- det stora monstret | om det som blivit månadens absoluta favoritfrukost. 
- min morfar | när jag dagdrömde fram det där caféet jag tänker öppna en dag.
- k, k, k. | om klänningen och favorit-koppen, mina två absoluta favoritköp i februari. 
- rödgråten | en text om utbrändhet och att finnas där för andra. 

. . . . . . . . .

Kärlek,
Hannah

insta-mej.

insta-mej.

i spegeln.

i spegeln.