vissel.

vissel.

snällheten & lugnet på landet. 

✴ ✴ ✴

långsamt. allt går för långsamt och snabbt på samma gång. jag har svårt att sova om nätterna, misstänker mig ha för mycket tankar och tvivel som jag aldrig bearbetar klart. ibland sker händelser som påverkar en, mycket, men om en ej låter sig känna påverkningen och bearbeta de tankar som liksom kommer likt efterskakningar utav händelsen så ligger de mest och grämer, trycker och tynger någonstans djupt inuti. så, i dag tar jag det himla långsamt och snällt. det vankas kaffe-häng på något vintervärmande fik i lund och så mitt sista pass på ashtanga-kursen jag tagit i vår. fint.

i dag förtärde jag en utav mina allra favoritigaste favorit-frukostar. bland tända ljus och någon cozy spellista blir morgonen som snällast. tycker mycket om vessel - josé gonzales just nu, och egentligen allt annat från hans album: vestiges and claws. himla bra morgonmelodier, både till yogan och måltiden. 

en quionoagröt! med ett halvt äpple, blåbär, cashewnötter, dadlar och kanel. + en kopp te, grönt chai från yogi, som vanligt i dagarna. gröten är egentligen så enkel att göra som att en kokar quinoan kvällen innan och dagen efter värmer en upp så mycket quinoa en är sugen på spisen tillsammans med lite mjölk, soya är godast, men havre och mandelmjölk, och säkert även kokosdryck går jättebra! måste prova kokosdryck, det låter ju himla gott.

✴ ✴ ✴

men om en vill ha ett något mer avancerat eller lite lyxigare recept (med vanilj och kanel, banan och clementin) klicka här. nu ska jag återgå till snällheten och lugnet. det är det som är så härligt att bo hos mamma och pappa igen: lugnet, på landet, ett stort tomt hus och friska havsvindar på promenaderna. så väldans hjälpsamt, trivsamt och vidunderligt ompysslande under dagar som dessa: trötta. februari i sitt nötskal ungefär. 

kärlek, 
Hannah

fredagsfilm.

väggen.

väggen.