k.

keramik, kaktusar och kärlek.
. . . . . . . . . . .

måndag och jag tänkte egentligen skriva en novell men allt jag får fram är svidande om tider som är förbi. ska kanske försöka ge mig in på något om framtid istället, som handlar om visioner jag har. underbara dagar jag fantiserar fram när någon nämner sommar. ni vet, saltvattenslockar och solnedgångar och sådant. har hur som haver eminent med tid för skriverier idag eftersom jag är sjuk och sliten och tillåter mig själv en massa efterlängtad vila. och te! och kaffe! och ingefära! mycket ingefära. nåväl, nu vill jag visa lite fina ting jag införskaffat den senaste veckan!

vi börjar med den här fina tändsticksasken jag köpt på tehuset java. favoriserar illustrationen, natur-känslan och de vita topparna. 

om jag börjar använda tändstickorna kan jag ha kvar asken och en fylla på med nya stickor när de tar slut, tänker jag.  just nu använder jag dock alltid vanliga cigg-tändare. bara en fin prydnad kan det faktiskt också vara. fyrtionio kronor kostade den. väldigt fint kap.

k som i klänning. ny! från monki! bor i den. så vänligt skön, varm och i smart kvalité och fin färg. ska visa en bild med den på kroppen också!

kaktusen är också ny! visste ej i vad jag skulle plantera den men så kom jag ju på att de gamla kopparna i keramik (från myrorna) vore ju alldeles eminenta till små kaktusar! om vintern är det svårt att odla grönt så en får nöja sig med sådant som inte behöver så mycket sol eller vatten. därav: kaktus!

och sist men inte minst: tekoppen! denna magiskt fina, underbara kopp som jag suktat så länge efter. från shål keramik i serien arabesque. grön. tror det är min favoritfärg ändå. trots kärleken till det blåa som är havet och midnattshimlen. grönt är skogar och ormbunkar, smaragder avocado:s. 

nu ska jag återgå till mitt kurerande. det vill säga att lyssna på slowgold, rita och tugga ingefära. puss allihopa!

. . . . . . . . . . .

kärlek,
Hannah

min morfar.

veckan.

veckan.