insta-mej.

insta-mej.

hannah, hannah, hannah och lite till.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

när jag scrollar ner här i min cafévärld inser jag att det finns inte så mycket bilder på mig. kanske är förståeligt eftersom selfies inte hör till min natur och jag tycker sällan - faktiskt - det känns riktigt bekvämt att posera framför kameran, men när en läser en blogg tänker jag att det är väl ganska trevligt att ha ett ansikte på personen som skriver! så idag tänkte jag samla alla de där bilderna jag blivit taggad i, främst på instagram. häng med!

min allra käraste syster, jenny, knäppte dessa två vykort från vårt häng i måndags då vi åkte till malmö för att titta på fina husfasader, sitta länge och sörpla på en kaffe på folk & rock och köpa något nytt till min garderob (himla lyx med smakråd).  följ henne som @jennyerikamatilda på instagram.

 i somras med klara, min älskade vapendragare. vykort ett visar en picknick med supergod sushi i norrekatts park i halmstad, och vykort två visar oss på en strand i solnedgången. öl, musik och massa skratt. så himla, himla fint. nu blev jag väldans pepp på sommar dessutom! åh.

här har vi tre bilder från min facebook profil. har ett litet avsky inom mig för att ha mycket bilder på min facebook så jag taggar av mig i cirka allt och har kanske max fyra profilbilder att byta mellan, sedan raderar jag, vill inte synas för mycket, på för många olika ställen, antar jag. 1. från min och olgas lilla köpenhamnstripp för tre år sedan. 2. tjugohundratolv och jag sitter i en favoritklänning på en uteservering med caroline. 3. tvåtusenfjortron tror jag bestämt, då jag och två favoriter for till gbg för att se håkan. köpte en-dags-pass till way out west och fikade länge i kyliga sommarbrisar. 

innan elsa flyttade till stockholm och östermalm bodde hon i kanske världens sötaste lilla etta vid clemenstorget i lund. många gånger var jag hos henne på fika och té och här är två gånger som det dokumenterades. så himla typiskt mig och elsa att sitta med tekopparna. tror minsann det var under andra bilden vi kläckte idén till vår fina, flummiga podcast! som faktiskt finns på itunes nu! in och lyssna här -> en söndagspodd. 

tre glada favoriter. 1. fika på café landgrens i lund med nadja. kaffe-buffee och raw grodd-gröt. yumm. 2. utanför ett favorithak i stockholm. jag och min favorit-michaela, sommarvärme och skratt. älskar den dagen. 3. när jag hade lugg och var på skidresa i åre för cirka prick ett år sedan med min fina klass. det var en knäppt magisk skidresa på många sätt, men med efterskakningar som lämnade sår jag ännu läker. men det är en annan historia det minsann.

sist men inte minst, äta god veganföda är något som jag och min vän elin är grymma på. första bilden visar bara här om veckan då vi åt middag på raw food house i malmö, och vykort två är från i somras då vi åt på lotta love acai bar, också i malmö. så himla trevligt och gott och alltsammans!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

så, nu har ni väl ändå fått lite nog av mig för idag, tänker jag. men tusan vad härligt det är att gräva fram gamla minnen på detta vis! tips! och om en mot förmodan inte har tröttnat på mig så kan en lyssna på min elsas podcast: en söndagspodd. avsnitt två ute nu! nu: jobb. 

kärlek i massor,
Hannah

knäppt och kul.

knäppt och kul.

vintage.

vintage.