monki.

monki.

ett svängigt musiktips: get ready - the temptations. 

en orkelös varelse vinkar. 


hej! här är jag iklädd mysutstyrsel! tycker det finns få saker så charmiga som dessa gamla polarn & pyret tröjor, vill ha på mig den här jämt just på grund av bekvämligheten och hur nostalgisk, och nästan sjuttiotal den är. älskar. ett fynd från 2hand är det. min systers dessutom! fint att få låna. <3

i hop med den bär jag en klänning från monki, ruffsiga lockar och lite lätt guld på ögonlocken och rödkyssta läppar.

mest en liten hälsning. det är ju en sådär halvkul torsdag och jag jobbar så väldans mycket nu innan uppsägningen äger rum. och åh vad jag ser fram emot den. friheten. känslan väcker en sådan där ny och fräckt älskvärd tanke: att allt är möjligt. puss fina ni. ha en fantastisk kväll. 

ps. jag har nya brillor! också de från monki. var tvungen att bjuda på lite sånt här spralligt också! tycker mycket om dem.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek, 
Hannah

vinylen och våren.

vinylen och våren.

FIKA.

FIKA.