RETRO.

RETRO.

göteborg nästa 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

god förmiddag fina varelser. kroppen min är trött och ömmar, det hänger orosmoln i min drömvärld och jag undrar om det är nackspärr jag har eller svullna lumfkörtlar. hur som haver är jag inte i min bästa form dessa dagar. men, trots deppig tycker jag även att det är en viktig period jag går igenom - för mycket att göra, långa jobbpass, småsjuk, små-orolig - då jag alltid går ut ur perioderna med nya insikter, ny energi, och ibland också en ny livsfilosofi! vilket är himla vackert. 

något som gör dagar som dessa, grå och sega som gamla kolor lite lättare är (ju) morgonstunderna. en vacker och mumsig frukost, med sällskap i form av musik och något att läsa framkallar ett slags lugn i mig som gör att dagen börjar lite mjukare och snällare, men också med mer kraft och energi. 

i skålen har jag en hirsgröt kokad på havremjölk toppad med russin, kokosflingor och den eminenta kombinationen jordnötssmör + jordgubbar samt kanel och ännu en skvätt mjölk. så dricker jag en smoothie också: banan, blåbär och apelsin, en nypa vaniljpulver och en tesked kokosolja. 

i måndags, alldeles innan jag skulle träffa bästa nadja på kaffe så gick jag inom tiningsbutiken och köpte detta eminenta magasin. 

retro är verkligen en favorit. månadens nummer innehåller  - till råga på allt - en stor göteborgs-guide med både loppisar och butiker men även caféer och arkitektur. ska bestämt ta med tidningen på nästa visit för att föra en upptäcksfärd bland gammalt (vintage) och groddat (caféer)! 

får en lov att skänka lite musiktips? the black keys. jag har påbörjat en lista med mina bästa låtar. lyssna här. 

så, minsann, det var nog allt för dagen. nu ska jag fara till jobbet. räknar ner dagarna tills när mitt schema går ut och jag kan skapa min egen vardag igen. är så himla motiverad till alla spännande projekt jag har i görningen - april kommer minsann bli fantastiskt tror jag! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek,
Hannah

vårklädd.

vårklädd.

kreativa hörnan.

kreativa hörnan.