vårlistan.

vårlistan.

titta! snödroppar!

. . . . . . . . . . . . . . . 

i vår ska jag lapa sol som aldrig förr, åka på småresor och äventyr till vänner i andra städer, och länder, se en massa fina spelningar (graveyard, åh, åh, åh) spendera tid i sommarstugan, skriva och läsa vid havet, och springa i skogen, jag saknar mina löpturer. behöver dem. 

det bästa med våren är kaffe plus sol med en favoritperson. samt att städerna känns så levande, med spelningar och utstälningar och vibbrerande uteserveringar. och någonstans jag med, där, i nya brillor, nya vårkläder, solkyssta kinder och d-vitaminer ända in i själen. 

det sämsta med våren är att det är mig en kronisk förbannelse, för jämt händer årets tråkigaste saker som våren. och så tycker jag det är lite obekvämt att stå där alldeles blek framför spegeln och, liksom aldrig vara riktigt beredd på att en helt plötsligt ska ut och existera utanför den lila vintervrå som en skapat innanför snöfallet: tjocka kläder och mys-bestyr. det kommer alltid så oväntat, och tar ett tag att bli van vid. 

bästa vår-bestyret är att sitta på uteserveringar i timmar. timmar! med prat och skratt. kaffe som öl som vatten. en vän som tio och skratt som ekar mellan husväggarna. tycker så mycket om att lapa sol och samtidigt dela tankar och insikter med en favoritperson. så älskar jag att kunna vara ute så mycket också, att springa och promenera och picknicka, när min kärlek till naturen får fullkomligt blomstra.

vår-drömresan är tokyo, under körsbärsträden, uppleva gamla barndomsminnen (bodde ju där när jag var liten) och parkhänga. det blir nog några år innan jag uppfyller drömmen. men fin är den!

den ultimata vårutstyrseln är långklänning, gärna enkel och vit eller en vintage i paisley, en fin huvudbonad, så som hatt eller sjömanskeps, tygskor och enkla smycken i guld och silver (att blanda är grejen). se mer dröm-klädval här.

finaste vårminnet så himla svårt, men åh vad fint det var att sitta på liselottes tak och dricka té förra våren. det var en sådan eminent kväll, med solnedgång och allt. sleepover och favoriten dumplings till middag och åh, vad jag behödve det just då. älskade vännen.

bästa platsen på våren är på uteserveringen, i famnen på en vän eller på en löptur genom skogen. 

godaste glassen är tycker inte sådär supermycket om glass, men lily & hannas med kardemumma och kanel är ju världsgod!

på valborg ska jag vakna upp i sällskap av favoriterna klara och kajsa och fler efter en dansant och rockig natt - vi ska nämligen se graveyard i karlstad! vad vi gör på valborg är inte planerat men så länge jag är med dessa fina är jag så himla, himla glad. 

om jag var en blomma skulle jag vara något sällsynt och vildvuxet, som kanske växer mer framåt hösten och som är lång och iakttagande. finns det någon sådan? skulle så gärna vilja kunna mer om blommor och buketter, hur en skapar fina arrangemang och så vidare. kanske får utbilda mig till florist!

den bästa doften om våren finner jag i skogen, mjuk mossa, björkarna, de porlande bäckarna om sådana finns. underbart!

tre ord som beskriver våren 2015 hjärtekross, slitenhet och vilsenhet. 

tre ord som du vill ska beskriva våren 2016 lyckosrus, solsken och skratt. 

vårvänligaste låten just nu en gammal favorit återigen: whatever turns you on - daniel norgren. 

. . . . . . . . . . . . . . . 

lista från pauline. 

kärlek, 
Hannah

FEMPOWER.

FEMPOWER.

vårklädd.

vårklädd.