vårklädd.

vårklädd.

plusgraderna från skyn.

nu har det blivit varmare. mycket varmare. och i takt med att garderoberna rensas och en gräver i varenda byrålåda efter gångna vår-favoriter känner jag själv ett sug efter att införskaffa lite nytt. skänkte iväg så mycket förra året och en vill ju känna sig minst lika vårvänlig som alla de fina bestyr en vill hitta på. det är ju lite därför jag klär mig: för att känna mig fin ihop med fikastunderna och festerna, middagarna och utflykterna. här kommer lite inspo från pinterest och mig själv inför vårens alla klädval. och ja, det var ju bara här om dagen jag bjöd på pinspo (pinterest + inspo) men äsch. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

häng med mina kära!! när jag blandar 60, 70 och 90-tal och bohemiskt + minimalism i en salig men ändå förvånande enhetlig blandning. 

hängslen / dungarees. | eminenta plagget för inte-ännu-så-jätte-varma-soliga dagar när en springer ärenden och jobbar och fixar och pluggar.

jeans på nytt vis. | älskar att den här trenden finns. jag passar inte i tajta jeans - men jag tror minsann att min kropp skulle stormtrivas i något som de ovan. särskilt nummer två. med en enkel tröja blir det en sådan där vardagsoutfit som en så enkelt kan slänga på sig när en har brått. 

vitt, vitt, vitt. | jag lärde mig snabbt från mina urbanears att vitt blir smutsigt. snabbt. och ibland helt utan förklaring. men hur vackert är det inte? tycker så väldans om den där polotröjan också. skulle vilja slippa bh:n i vår. "boob-prison", sannerligen. och igen: stora brallor + enkelt tröja är så fint!

bohem / långklänning. | mitt absoluta favorit-plagg i hela vida världen är långklänningen. gärna en vintage, bohemisk och enkel. åh.

90's + blommigt + rockigt. | för vem kan låta bli blommorna från nittiotalet? och jag älskar min svarta klänning (bild fyra) som jag köpte i nz i höstas. redan då såg jag trenden med en t-shirt under och redan då blev jag förälskad. så fyndigt och fantastiskt! lite småbarnsligt nästan. älskar!

och annat som jag tycker om. | en blandning favoriter i stilar som kan stämplas som retro, minimalism, bohem. fejk-mocka, hattar, senapsgult + brunt, sextiotalsfika och långklänning i rött (letar så mycket efter en röd långkläning just nu: gärna paisley eller med något annat fint mönster).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

så. det var allt för nu. jag ska ärligt säga att jag är på bristningsgränsen i dag på grund av oroligheter i mitt liv. ibland undrar jag om saker kommer med en dålig tajming eller om det finns någon mening med att allt ska grävas upp precis på samma gång. aj. ta hand om er där ute.

(glöm inte att uppskatta livet. att leva det. nu.)

kärlek, 
Hannah

vårlistan.

vårlistan.

RETRO.

RETRO.