jenny.

solsken + vår + torsdag

. . . . . . . . . . . . . . . . . . 

i födelsedagspresent på min systers 18-årsdag fick hon en dag med mig på stan. fint för oss båda, tänkte jag! 18, knäppt vad tiden susar förbi. en galet fantastisk människa är hon, en bästis och syster i ett! vilken lyx det är. och igår tog vi oss alltså in till malmö för att leka födelsedag! jenny-dag! det var skärtorsdag och massvis med människor på gatorna, vi gömde oss bland fik och under körsbärsträd, sprutade på oss (jag sprutade på mig) parfymer (minst sju till åtta stycken) och fyndade två tröjor att dela på på monkis rea. och bäst av allt: solsken och tio plusgrader!

lunchen åt vi på noir kaffekultur.

alltså titta! vår! körsbärsträd! så väldans pirrigt. 

och äntligen fick mina nya bästa brillor från monki komma fram. ännu mera pirr! vår-pirr! blir lite kär i livet av att tänka tillbaka på den här dagen.

varsin råg-macka med hummus, avokado, chilli, olja och koriander +  latte/kaffe med otalys ilatte + raw jouice med banan, spenat, avocado och citron. 

 så jäkla gott alltihop. tips, tips om en är i malmö! ligger på engelbrektsgatan 6, alldeles vid lilla torg.

idag är det långfredag och åh, vet ni det känns så bra att jobba nu när jag vet att det inte är lång tid kvar tills jag är frilans och får prova på hur det känns att skriva hela dagarna, eller fota hela dagarna, pyssla med olika samarbeten hela dagarna. en kan prova på framtiden genom att ta kurser eller praktik, och just så provar jag i vår på framtiden med mitt eget. 

är det någon som har ett samarbete en lurar på eller något ni tycker jag ska skriva om/ fotografera/ dela med mera så säg! tycker ni är så kloka allihopa och fan vad jag inte vore där jag är idag utan alla peppande filurer vars bloggar jag läser eller som själva läser mina! älskar bloggosfären! hjärta er.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek, 
Hannah

sånt jag gör och inte gör.

sånt jag gör och inte gör.

jag duger så jävla mycket.

jag duger så jävla mycket.