världens godaste smoothie-cream + bok + podd-pirr.

världens godaste smoothie-cream + bok + podd-pirr.

gröna mangosmootien.

godmorgon fina varelser!

idag är det söndag och då kommer ju ett nytt avsnitt utav en söndagspodd ut! och vet ni, nu är jag himla nervig, minsan, för i den här podden är jag väldigt öppen och personlig och känslog (som en blir när en har pms), pratar mycket privatliv och så blir det nästan som om jag "kommer ut" fast med något som alltid varit självklart för mig. jag har alltid gått och trott att alla människor kanske föredrar att dejta ett visst, ja, vad ska man säga: kön. men att de flesta i är öppna för att dejta det andra könet också. på senare år har jag dock förstått att det är inte så. att vissa tjejer kan absolut inte tänka sig att dejta andra tjejer, exempelvis. men där är inte jag, och det och lite till pratar vi om i avsnitt sex - perfect jävla match. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

nu tänkte jag berätta om EN SÅ JÄKLA GOD FRUKOST att det inte är klokt. ger mig själv tusen klapp på axeln för denna mumsiga skapelse. 

smoothie-cream är namnet jag ger till mina tjockare smoothies. den här blev en riktigt grön och glassig en. 

ingredienserna är: 

- 1 banan (ej fryst)
- 1/2 avokado
- några blad babyspenat
- 2 (färska) dadlar
- 1/2 dl soyayoghurt
- 2 dl fryst mango
- några droppar citronsaft

mixa, mixa, mixa! jag använder mig av en stavmixer jag, och lägger till mer yoghurt om det behövs, vilket kan bytas ut mot en till banan för den som vill det.

toppa med kokos, nötter, bananskivor och några blad citronmeliss. mumma! kallar den grön magnosmoothie

när jag och jenny var i stan sist så köpte vi varsin jar på åhlens som jag nu dricker mitt vardagsvatten ur. behövs då jag dricker på tok för lite! helt plötsligt smakar vatten så knäppt mycket järn. förstår ej varför. så jag dricker det med hallon, citronmeliss och citron istället - mycket godare!

and there you have it. en så väldans god frukost. och visst är boken på bilden fin? fyndade den på myrorna. sagan om ringen är ju min bästa film, som en kanske vet. så jag tänkte att jag skulle ta och läsa boken också! så kan jag kalla mig ett hederligt fan! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ps. glöm ej att lyssna på vår podcast! och berätta gärna vad ni tycker! idag pratar vi om kärlek, dejting, självkänsla och sexualitet. 

kärlek, 
Hannah

på andra sidan gjorden - del 1.

på andra sidan gjorden - del 1.

sånt jag gör och inte gör.

sånt jag gör och inte gör.