ljuvligt.

ljuvligt.

goddagens tisdag, är det solsken på er himmel också? och här sitter jag i raggsockor och dricker hallonvatten innanför de dammiga fönsterruterna. nej, det är nog minsann dags att slå sig ner en stund i solen tror jag, lapa vitaminer och lyssna på favoritmelodier. och på tal om favoriter! idag vill jag dela med mig utav mina fem favoriter från instagram! inspirerande, rogivande, konstnärliga och ganska så väldans gosiga. häng med!

instagram - favoriter:

Sina - @threehazels

sina visar veganska bakverk, raw-desserter och bröd, stickningar, söta små illustrationer och vykort från skogsdungar och sommarängar. och så hon själv som är så fin med knäppt fina tatueringar. blir mer och mer kär i mina egna tatueringar efter att ha sett hur stilig hon är i hennes. följ nu!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Nadja - @peachandpeony

min coola vän nadja är min vegan-guru. jag som föredrar att se instagram som något konstnärligt känner verkligen hur det kliar ända ut i topparna på mina "skapar-fingrar" då hennes bakverk och rätter inte bara är supergoda och ser goda ut, hon har verkligen det där ögat för färg och form och alla hennes bilder är en galet peppande och inspirerande fröjd att titta på. nu har hon dessutom släppt en ebok! missa inte den för sjutton. följ, följ!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Bri Heiligenthal  - @burtsbrisplease

det är något så alldeles genialiskt med det sätt som Bri knäpper sina vykort på. hur motiven är plaserade, det symetriska. jag älskar det! och det ger mig ett så väldans lugn i att få se alla gosiga bilder på de upptåg som hon, hennes son och katt ha för sig om dagarna. gos gånger tusen. följ!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Alison - @crimeofrhyme

mmmm... kaffe, böcker, vinylskivor, blomster och avokadomackor. ja, en förstår ju varför jag älskar alisons bilder så väldans mycket. inga fler ord behövs. bara det faktum att hennes vykort gör mig så väldans lugn. det är liksom livets grej fångad i en bild: lugn lycka: that's what i'm all about. följ!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Liv - @livrickardsdotter

liv blandar vintage, veganföda och vardag på ett så väldans fint och inspirerande vis. jag älskar färgtonerna i alla hennes bilder och all mat, precis all, all, mat vill jag äta cirka bums från den stunden jag ser de kantstötta sommar-tallrikarna med sina godheter vackert upplagda ovan. in och följ bums!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

som jag underströk i dethär inlägget är det viktigt att omge sig utav bra inspo - rätt inspo, om en kan säga så! 

såhär skrev jag: har du tänkt på att de trehundra du följer på instagram, alla har påverkar dig och ditt liv? att deras bilder är som intryck och upplevelser du tar in varje dag? lägger du märke till dina känslor angående de konton du följer? avundsjuka? ledsamhet? inspiration? pepp? depp? ta dig en titt och analysera de konton, bloggar och feed du följer. vilka ger dig något peppigt, inspirerande, positivt och härligt? vilka gör dig ledsen, avundsjuk och stressad? 

avfölj hellre lite för många än för få. se hur det känns att bara omge dig med inspiration och pepp, än tunga känslor och press. jag lovar att det kommer hjälpa dig, för det hjälper mig. just nu är min maxgräns (på instagram) 100 konton. mer än så följer jag inte, på så vis kan inte vilket konto som helst få vara med i mitt feed och jag kan lättare fokusera på att välja att följa de som peppar och inspirerar, snarare än suger energi och självkänsla. 

i mitt flöde finns det ingen smalhets eller träningshets, ingen press eller avundsjuka eller stress: bara trevlig inspiration att bläddra igenom, som om det vore ett härligt magasin eller liknande. och här ovan har ni alltså mina absoluta favoriter just nu! 

och nu undrar jag:

vilka är ditt bästa konton på instagram? vad heter du själv på insta?  och, om jag får fråga: vad tycker du, tänker du, känner du kring mitt?
- mig kan en finna som: @dudeellen. 

kärlek,
Hannah

citronmeliss och småtankar.

citronmeliss och småtankar.

på andra sidan gjorden - del 1.

på andra sidan gjorden - del 1.