kaffe.

kaffe.

om håret + en spellista. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

torsdag och jag vilar sliten efter många timmars jobb innanför det ovissa marsvädret. jag som annars lever, suktar, drömmer om och fullkomligt älskar höstkrisp, vintriga snöfall och mjukt regn mot fönsterrutan, och snarare känner oro, liksom en ångestklump gro när solen tittar fram börjar faktiskt längta lite efter vår. efter att köpa med sig en kaffe och promenera i solskenet, kanske slå sig ner vid hamnen och dingla med benen, en fredagsöl på uteserveringen och nya solbrillor ihop med eftermiddagsvärmen, vitaminbomben, ny säsongsmat i matbutiken, att ha tunna strumpbyxor utan att frysa. sådant längtar jag till. och i väntan på att moder jord gör sitt för vårpeppen tänkte jag göra mitt och traska till frisören och göra mig vårfin!

första gången sedan december 2014. kanske dags att klippa sig nu, tro? så, dags för lite hårinspo! inspireras mycket av 60-70-tal just nu.  kanske en gardnilugg som ovan vore fint?

just nu når mitt hår ända ner till naveln, och det tycker jag väldans mycket om! men trots detta kan jag inte låta bli att älska de axel-korta klippningarna, lockarna som träder fram, en skymt av den lugg som en gång var och de naturliga "ankstjärtarna" som min vän C så fint kallar det.

just nu ser det lite ut såhär. fast tusen gånger mer slitet. kanske att fokusera på mittbena och klippa upp håret i olika volymer vore något?

för en ordentlig uppfräshning så skulle jag kunna tänka mig en längd som den här, kanske med en svag antydan till lugg. och igen, mittbenan.

lugg, lugg, lugg. jag hade det för prick ett år sedan och minns att jag trivdes väldans bra, även fast det inte gav lika mycket frihet som mitt hår nu. men om en kan få känna sig lite som jane birkin eller birgitte bardot i vår tänker jag att det kan vara värt det ändå!

sommarflätor. för att jag redan nu tänker på hur min näsa ska vara fräknig och axlarna solkyssta och jag ska bära vita långklänningar och dansa, picknicka, festivala, fika, bada, äventyra, vila i skuggan med en bok och vara det barn av sommaren jag ibland så innerligt känner att jag är. trots höstkärleken. 

tre sista favoriter. en härlig volym med lockar och olika längder är kanske det jag siktar mest mot just nu. och frisyren på bild tre/fyra och handen-genom-håret som jag ofta klär mig i passar finfint som vårfrisyr, tänker jag. vad tycks och föreslås? i morgon klockan tre sitter jag med saxen i håret. pepp!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

nej, nu till lite annan vårfeeling. jag har gjort en trevlig spellista som jag tänker spela så fort solen kikar fram (eller inte, men hoppet finns ju hejja hejja) och en kan koka den där koppen och slå sig ner i korgstolen på bakgården, vara mindful, rita, fika med en vän eller kanske ta den där koppen-to-go och spatsera genom staden. väldigt många favoritlåtar, så en lär få lite smak för vad det är jag tycker om. nytt spotify-konto har jag dessutom!

lyssna här och följ mig på spotify-> kaffe.

kärlek,
Hannah

alla bilder finns att finna på pinterest.com

fredag, firande och fem miljoner.

fredag, firande och fem miljoner.

knäppt och kul.

knäppt och kul.