nedräknings-listan.

nedräknings-listan.

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

det är tisdag och lite sådär traditionsenligt är det dags för en lista. jag tycker om listor, allra särskilt eftersom det är så himla fint att titta tillbaka på efter månader och år och se vad jag håller med mig själv om! ibland besvarar jag frågorna precis lika, ibland är jag nästan min egen raka motsats. lustigt! men så tror jag att jag bara blir mer och mer mig själv med åren så det kanske inte är så märkligt ändå. nåväl, här kommer en lista + vykort från arkivet.

. . . . . . . . . . . . . .

10 saker jag tycker om

morfar
regn
kyssar på halsen
skriksjunga på konserter
att skriva
kaffe med oatlys ilatte
skidresor
mumintroll
poetiska formuleringar av känslor
gröt

9 saker jag tycker mindre bra om 

rasism
att vara omständig
att känna sig utlämnad
vargtimman
slötitta på tv
att inte avsluta saker
platser där det är mycket folk
spotify-reklamen
stress som ett tryck på bröstet

8 saker jag vill göra i framtiden

resa till tokyo
skriva en bok
vara med och starta ett café
åka på en skidresa med ett stort gäng favoritpersoner
flytta till ett torp nära skog/hav och renovera
spontanresa till någon stad i europa med hen jag är förälskad i
börja illustrera / pyssla med grafisk design igen
lära mig ett annorlunda instrument

7 band/artister jag lyssnar på 

rival sons
daniel norgren
tallest man on earth
blues pills
tussilago
joni mitchell
graveyard

6 människor som inspirerar

elsa billgren
jonna jinton
tove janson
bodil malmsten
min syster
lena dunham

5 ord som beskriver mig 

knäpp
rolig
konstnärlig
kreativ
drömmande

4 saker jag är rädd för

att någon närstående ska gå bort eller bli sjuka
att aldrig hitta kärleken
att bli deprimerad igen
att saker inte kommer lösa sig

3 saker jag ser fram emot

sommarstugedagar
sena sommarnätter
att flytta till min egna lägenhet i höst (hoppas)

2 serier jag tycker om

downton abbey
GIRLS

1 bra låt

so much it hurts - niki and the dove (så himla fleetwood mac-ig!)  

. . . . . . . . . . . . . .

lista från pauline. | om bilderna: 1. min födelsedag 2016 då jag åkte på loppisar i halmstad och fann fina koppar, en senapsgul tröja och vegangodis. 2. en typisk frukost i sommarstugan, gröt med färska hallon, te från särdahls kvarn och allt serverat i blått second hand-fyndat porslin. 3. snödropparna i skogen alldeles vid där jag bor. 5. ett vykort från en fika på chez madame i malmö, som nu heter fyn. ha det gosigt!

ps. berätta gärna vilken som är din bästa låt just nu - tipsa mig!

kärlek,
Hannah

aprilmorgon + min parfym.

aprilmorgon + min parfym.

tolv råd till dig med en ledsen vän.

tolv råd till dig med en ledsen vän.