vårvemodet & coffee table-boken.

vårvemodet & coffee table-boken.

hallon och muminkärlek.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

bästa ni, mina små rosa moln. hoppas våren har tagit väl hand om er hittills! den har visserligen kommit smygande, men jag tycker allt att den är här nu! kanske har jag nämnt det, men jag finner mig alltid så extremt vemodig till våren. många drabbas av höst-depp, men jag, jag drabbas av vår-depp. den här våren känns annorlunda, dock - hela jag känns faktiskt annorlunda och det är med ett leende jag tar på mig solglasögonen och traskar ut i solen nu, snarare än för ett år sedan då allt kändes orimligt tungt och jag ville helst gå i ide och inte titta ut förrän sommaren var ett faktum. 

tre låtar som gör mig stark och självsäker i vårens vemodsdagar:

depreston - courtney barnett

naked as we came - iron & wine

hanging on - monophonics

nu till dagens frukost-tips! att koka hirsgröten på kokosmjölk och med hallon för att göra den alldeles rosa och härlig är sannerligen ett eminent tips, om jag får säga så! kokar den gärna med en nypa flingsalt och en nypa vaniljpulver också för extra mycket smaaaaaak.

toppa med hallon, kiwi som förövrigt är min absoluta favoritfrukt (smått beroende) just nu, hackade hasselnötter och kokos. jummej. 

till det dricks det vatten med hallon och citronmeliss, en mugg med chai-te från johan & nyström och så la jag fram den här fina boken på skrivbordet i dag, som en coffee table-bok. jag tycker så mycket om den boken då den, för det första är en mumin-historia av älskade tove jansson men också för att det var en studentpresent från bästa elsa. vi har allt varit vänner länge hon och jag. och på tal om oss: podden har uppehåll till nästa vecka!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ta hand om er fina varelser, njut av det lilla och kramas mycket.

kärlek,
Hannah

om gosiga timmar på sockerbit.

om gosiga timmar på sockerbit.

hardcore metal, pinsam frigörelse och skräckinjagande paddor.

hardcore metal, pinsam frigörelse och skräckinjagande paddor.