om gosiga timmar på sockerbit.

om gosiga timmar på sockerbit.

innanför oväder.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

hej fina varelser. ville mest kika in med några vykort från en regnig dag då jag och bästa kajsa spenderade timmar på caféet sockerbit i malmö som blivit en ny favorit! vet ännu ej exakt vad de har som är veganskt på sin meny - ska kolla upp det! men supertrevligt bryggkaffe med soyamjölk har de i alla fall, massa hemgjorda bakverk i sina fönster, loppisfynd på väggarna och pastellfärgade möbler. gosig innergård har de också som bestämt måste invigas så snart solen kikar fram igen, supertrevlig personal och söt golden retriver som spatserar omkring och slår svansen i stolarna. häng med så kikar vi in!

det känns ungefär som om vi fikade i någons vardagsrum och är inte det det bästa ändå? hemtrevligt, lugnande och så jäkla mysigt.

koppar som hänger från taket kanske är grejen! jag inreder ju lillstugan nu och vore det inte en finurlig inredningsdetalj att ha koppar hängades ovan fönsterna? ska bestämt prova - och visa här sedan såklart. himla fint, hur som haver. 

vackra textiler i soffhörnan där vi slog oss ner och pratade ivrigt om framtidsdrömmar, vad vi ska bli när vi blir stora och om dejting. 

se så fint! massa växter i massa vaser och fat som står utplacerade på bordet som om de väntade på att få bli fruktskålar eller något. 

och allt i kylen såg så förskräckligt jäkla gott ut. kanelbullar, chokladbollar, pajer, jouicer, kokostoppar och småkakor - ja, allt det där goda.

när jag tittar närmare på kopparna inser jag hur knäppt fina de är! tycker ni inte? om någon vet var jag hittar en sådan - snälla säg!

sockerbit ligger på södra förstadsgatan och finns på facebook här (klick).

tog tyvärr inte så värst mycket bilder - den här gången! men jag ska bestämt dra dit kajsa igen, för uteserverings-häng den här gången. så ska ni få se på både bakverk och på kajsa. vi lärde känna varandra bara i början av detta året och åh så fint det är att lära känna en ny vän! är så kompiskär <3

café-hunden! om jag skulle ha en hund så tror jag att det skulle vara en golden ändå. de verkar så väldans snälla och fina. som liten gjorde jag ofta lite narr av de "fantasilösa som alltid pratar om golden retrievers när de finns så många coolare hundraser" men tji fick jag då det för nuvarande är min favvo-ras. gå till sockerbit hörni, ett minst sagt gosigt hak, tips tips!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

det var allt för mig! 
avslutar med en bra låt: i found you - alabama shakes

kärlek,
Hannah

om recept jag vill prova.

om recept jag vill prova.

vårvemodet & coffee table-boken.

vårvemodet & coffee table-boken.