fem nya favvisar.

fem nya favvisar.

instaspo! 

kära fina varelser. på senaste tiden har jag funnit en himla massa nya och härliga konton på instagram att följa! alla fyllda av sådant som jag tycker är fint, inspirerande, härligt, mysigt och peppande. alltså inget som gör att mitt hjärta klappar av stress, att jag tycker mindre om min spegelbild, att jag blir helt slut i rutan av intryck och tankesnurr eller alla krav jag plötsligt får för mig att jag måste sätta på mig själv. nej, fy! följ de här istället: 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

friederikchen.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

den här fina filuren fick jag lite kontakt med över instagram då vi båda äventyrade i nya zeeland under samma tid.
nu är hon, precis som jag hemma igen och blandar bladgrönt med frukost och inredning. världsfint - alltihop!

gatherandfeast.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

matkärlek i mängder! fantastiska stileben! och vegetariskt så långt jag kan se i alla fall. underbart!

maryjaneneheme.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

den här filuren samlar på fina klänninar, vackra husfasader, goda drycker och blommor i massor. jättefint. 

anettepehrsson 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

vill mest picknicka, hänga vid havet, läsa böcker i fönsterkarmar och gosa med katterna mina när jag kikar in i annettes feed.

majamiranda.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

gosigt feed med mycket kärlek, fantastiska selfies, vackra vyer och poetisk vardag. kanske min vackraste instaspo just nu. följ!

[ bild från friederikchen ] 

vill du se fler favoriter? klicka här 
och mig finner du bland frukostar och boktips på @dudellen, som vanligt då! 

ps. som jag underströk i dethär inlägget är det viktigt att omge sig utav bra inspo - rätt inspo, om en kan säga så! 

såhär skrev jag: har du tänkt på att de trehundra du följer på instagram, alla påverkar dig och ditt liv? att deras bilder är som intryck och upplevelser du tar in varje dag? lägger du märke till dina känslor angående de konton du följer? avundsjuka? ledsamhet? inspiration? pepp? depp? ta dig en titt och analysera de konton, bloggar och feed du följer. vilka ger dig något peppigt, inspirerande, positivt och härligt? vilka gör dig ledsen, avundsjuk och stressad? 

avfölj hellre lite för många än för få. se hur det känns att bara omge dig med inspiration och pepp, än tunga känslor och press. jag lovar att det kommer hjälpa dig, för det hjälper mig. just nu är min maxgräns (på instagram) 100 konton. mer än så följer jag inte, på så vis kan inte vilket konto som helst få vara med i mitt feed och jag kan lättare fokusera på att välja att följa de som peppar och inspirerar, snarare än suger energi och självkänsla. 

kärlek,
Hannah

vem ska trösta hannah?

vem ska trösta hannah?

om tranbär och en mango i present.

om tranbär och en mango i present.