dill + basilika + persiljia.

dill + basilika + persiljia.

vad har en vegan på mackan egentligen?
. . . . . . . . . . . . . . . . . .

goddagens fina varelser! jag tänkte mest kika in, vinka och påminna om att det finns ett nytt avsnitt ute av en söndagspodd ute! vi fick ta ett uppehåll pga att vi båda hade mycket att göra, men vi ville även fundera lite på hur vill vi egentligen att den här poddcasten ska se ut? jag och elsa inspireras nämligen av väldigt olika podcaster och vår podd har fått bli en slags kompensation mellan de olika visionerna. nu känns det väldigt bra men vi tar gärna emot tips för att göra den bättre och mer intressant för er som lyssnar! tycker du något särskilt om podden? berätta gärna! positiv som negativt! 

men, nu till något annat! nämligen mina två bästa pålägg på vegan-mackor! eller knäckemackor rättare sagt. wasas havreknäcke är min favorit. istället för smör använder jag oatlys påmackan eller kokosolja helst. ovan har jag kokosolja på båda. en kan också ha margarin men det tycker jag inte om!

macka nummer ett är toppad med gurka, dill och peppar och salt. flingsalt ska det vara! yumm, yumm. och macka nummer två är toppad med avokado och finhackad persilja + finhackad basilika, och peppar och salt även här. knäppt enkelt som en förstår, men också knäppt gott. 

te +  vindruvor + novellix är det jag njuter mest av som tillbehör till mitt mellis! en kan ju se vilken som är min favoritfärg? (ps. det är grön). just nu läser jag april-violerna av hjalmar söderberg och hjälp vad fängslande och fin den är! och på tal om fängslande och fint, här är en spellista att börja veckan med! fyllt utav nyupptäckta vår-favoriter med en touch av retro, vårpirr och lugn. ur en kopp på balkongen, heter den. klicka här och lyssna!

. . . . . . . . . . . . . . . . . .


kärlek, 
Hannah

i mina tankar kan dina fingertoppar fortfarande kännas som brännässlor mot min sköra, ännu vintertorra hud.

i mina tankar kan dina fingertoppar fortfarande kännas som brännässlor mot min sköra, ännu vintertorra hud.

vid grönska, tallar och hav, där väntar jag.