favoritkoppar + mango mania + torkade blommor.

favoritkoppar + mango mania + torkade blommor.

onsdag
. . . . . . . . . . . . . . . .

god förmiddag kära hjärtan,  

idag ger jag mig själv total vila eftersom jag har fått något som troligtvis är benhinneinflammation, en förslitningsskada i smalbenen, trolgitvis. det strålar och ömmar, inte vid någon viss rörelser utan mest konstant inuti. så tokigt, men inte helt ofattbart eftersom jag jobbat 36 timmar de senaste fem dagarna - stått upp i slitna gympadojor. aj. men himlen, grå och dimmig, visar tecken på att det just är inomhus en bör vara och eftersom jag har oanvända badbomber, ett gäng mail att svara på, antagningsprover att pyssla med (pirr!) så håller jag mig kvar här och gosar. 

min syster fick en blombukett på sin födelsedag - den sjunde mars - och nu har blommorna torkat så väldans fint. har de i en kopp i mitt rum och låter de få vara som ett litet smakprov på den grönskande tid som alldeles snart kommer hit. den här våren ska bli min bästa. sådetså. 

det är bara tisdag, och redan har jag förklarat den här godheten som veckans favoritfrukost. mango-smoothie i en skål, igen! mango mania! 

recept kommer snart i mitt recept-index men kortfattat är det här en fantastisk kombination av banan, mango, vanilj och citronmeliss - toppad med kokos, hackade mandlar och min favoritfrukt - kiwi. det blev en riktigt krämig smoothie, så som jag vill ha den när den äts med (mumin) sked!

lite backstage från en frukostplåtning. dukar upp alltet, fotar och äter sedan i "studion" gärna samtidigt som jag lyssnar på bra melodier och läser bloggar på paddan (ipad) - det bliver en jäkla najs morgon det, minsann! ville med detta inlägg också visa mitt bästa keramik / porslin just nu, scrolla upp så får du se tre muggar som alla är eminenta myrorna-fynd! och skålen likaså! brunt och 60-/70-tal är min grej. 

tack för alla peppande kommentarer jag fått den senaste tiden, angående bloggen, och podden och, ja, allt! det är så jäkla fint att höra och jag har så behövt det eftersom mars varit en hejdundrande slitsam månad. 

. . . . . . . . . . . . . . . .

kärlek i massor,
Hannah

om under eken, snickarbyxor och disiga sommardagar.

om under eken, snickarbyxor och disiga sommardagar.

trettio gånger vardag.

trettio gånger vardag.