plantbased, fridfullhet och lilablå.

plantbased, fridfullhet och lilablå.

  bild från elenoreearth

hallå alla fina. idag mår jag inte bra. alls. punkt och pang och så får det vara för det är bara tredje dagen och jag tar små steg i jakten på hur det kom sig att det blev såhär. helt plötsligt är jag kapabel till att knappt existera. det blev bättre igår kväll, lite värre i morse. utreder varvat med att ligga på en solstol och borra in näsan i charlies mjuka päls. han ar så magiskt blå ögon, den katten, det är som att titta in i en annan planet, ett helt annat universum. tack för alla fina frågor förresten, skriv gärna fler om ni kommer på någon. det är roligt att svara på frågor. länk här.

nu tänkte jag dela med mig utav fem instagram-favvos igen. hoppas en tycker om! hjärta. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

emma - new earth mama

new earth mama tycker jag jättemycket om, god mat, visdomsord, en urgullig kille och kärleken naturen som vi båda delar. blir så fridfull och glad av det här instagramkontot, att få vara med i hennes värld, som en liten fantasi i en skogsvrå. en blir jäkla hungrig också av all hennes #plantbased föda.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

hille - heleneryden

hille gillar hp och mumin, är en fantastisk illustratör och tycker dessutom om frukost i vego-form, loppisfyndad inredning och vintagekläder är ungefär lika fantastiskt som jag tycker det är. ett fantastiskt fint och finurligt vardagskonto som gör mig inspirerad på alla håll och kanter! spana även in hennes fina blogg där jag hittade alla mina must-do's inför london! följ!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

elenore - elenoreearth

elenore kanske du känner igen från programmet vegorätt på svtplay eller från webbplatsen earthsprout. mummsiga recept och fridfyllda fotografier, en himla massa kreativitet och estetik och här och var ett gulligt litet barn som springer omkring i skogar, åkrar och på ängar. svårt att hitta mysigare feed. följ!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

tina - tinasosna

tina sosna är en fantastiskt inspirerande kreatör, illustratör och forograf som blandar mjuka färger, blomster, stiliga stillében och minimalism i ett otroligt snyggt feed som också det ger mig sinnesro och frid. som en märker är jag väldigt mycket ute efter något mer stillsamt och vaggande i mina inspirationskällor snarare än utmanande och motiverande. jag själv mår inte bra av fitness-konton, peppande dietister och quotes för att göra det mesta utav livet. men kanske gör du det. och är det så och mår du verkligen bra av det så är det väl okej, tänker jag! men det är i alla fall ingenting jag får lycka av att ta del utav. hur som haver, tina sosna alltså! följ!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

aliencreature

vet inte vad denna varelse har för namn eller yrke eller någonting alls egentligen. befriande! här blandas hur som haver konst, penslar, kaffekoppar, frukostar, dr.martens, lila och blåa hårfärger och mysiga vardagsbestyr hej vilt och allt blir så fantastiskt konstnärligt och estetiskt i detta kreativa feed. följ för sjutton!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

sugen på fler fantastiska instagram-favvos? 
- läs om mina tidigare fem favoriter här
- och ännu fler här

kärlek,
Hannah

från museishopen.

från museishopen.

maten jag gillar.

maten jag gillar.