från museishopen.

från museishopen.

vi börjar med en härlig låt: craft spells - after the moment

vad jag köpte i london - del ett. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

godmorgon fina! här näst ska jag ta mig en varm dusch för att sedan torka i solen. än är sommaren på besök och det ska jag passa på att njuta av trots den feber och förkylning jag vaknat upp med idag. phu. men nu till något roligare! för, nej det var då inte världsmycket jag fick med mig från london, förutom goda minnen, upplevelser, att smaka supergod mat, ligga uppe på nätterna, zappa bland brittiska tv-kanaler och gosa med syster, bli kysst av solen, ha picknick vid themsen och besöka de mesta utav museer då, såklart! och det var faktiskt i ett museum som jag fann mina två, kankse bästa fynd!

på naturhistoriska museet, i museishopen! vilket konstigt ord förresten, heter det verkligen så? 

mitt första fynd är ett ljus, men som senare - när det brunnit ner - kan användas som vas, tänker jag!

med phrenology motiv! frenologi, som det heter på svenska är läran att olika personlighetsdrag och egenskaper kan lokaliseras i hjärnan genom att känna på huvudets skallform. med dagens kunskap är det ju en absolut pseudovetenskap men jag gillar historiken och motivet - och typografin! fint. 

vill också passa på att visa det torkade omfång brudslöja jag har i min vas på skrivbordet. vacker blomster det. 

på skrivbodet står nu även en tömd flaska vin som jag har monterat ett ljus i. en får smälta stearinet i botten på ljuset så att det ska formas efter flaskans öppning och passa bättre, sedan står det stadigt och snål som en är njuter jag av att nu ha en ny gratis ljusstake! kalas!nästa fynd syns här i högra hörnet! kristaller! så otroligt vackra. tänk att naturen kan skapa något så fasligt fint. oj, liksom. 

tänkte använda de som underlägg, eller bara som prydnad eller som naturlig kraft när jag återgår till meditation igen. just nu mediterar jag inte alls. jag övar mindfulness ofta, men just meditation är något som jag gärna gör intensivt i perioder för att sedan låta effekten kvarvara under en tid. blå kristal sägs vara en symbol för förtroende som hjälp när vi strävar efter att bli mer uppriktiga, agera mer ansvarsfullt och känna tillit till andra. bra grej!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

och bra fynd, visst? så väldans nöjd! 

ps. igår spelade jag och elsa in ett nytt avsnitt av podden! ett ganska annorlunda ett. håll utkik på söndag vänner!

kärlek, 
Hannah

en liten krönika om kroppen.

en liten krönika om kroppen.

plantbased, fridfullhet och lilablå.

plantbased, fridfullhet och lilablå.