lite som ett sommarhav.

somriga tunes.

ett hav av blomster kommer lastat för jag har samlat så mycket ljuvligt på pinterest som jag vill dela med mig av. ett kollage, nästan lite porrigt utav alla dessa fina blomster. idag ligger jag i sängen med hög feber, intensiv förkylning och allt som hör där till. här kan en verkligen säga att jag mår som jag förtjänar då jag nästintill enbart blir sjuk när jag slitit ut mig lite för mycket, och pressat mig något för hårt mentalt. 

så här är jag, tittar mest på fantastiska freaks & geeks på netflix varvat med att lyssna på musik och rita. har börjat illustrera mer och mer nu och tänker att det kanske kan bli något skojjgt av det i slutändan. vill idag även dela med mig utav lite musiktips! jag lyssnar ju mest på hela album, som ni vet. och just nu lyssnar jag mycket på tallest man on earth - dark bird is home, fast alla hans skivor snurrar egentligen lika varmt i mina högtalare. 

och så, för er som vill ha en liten mix kommer här ett gäng somriga tunes i form av en spellista: lite som ett sommarhav. 

blir så himla pepp av prick alla låtar!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek, 
Hannah

om min favoritbutik i covent garden.

om min favoritbutik i covent garden.

en liten krönika om kroppen.

en liten krönika om kroppen.