om min favoritbutik i covent garden.

om min favoritbutik i covent garden.

londonfynden
del två.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

i covent garden hittade jag till en utav de bästa butiker jag vet ungefär! eller mja, kanske inte, men om en vill ha gulliga prytlar + är muminkär så är det sannerligen en favorit! under hela mitt liv har min kärlek för mumin varierat men sedan jag såg en dokumentär om tove jansson så har kärleken för både henne och hennes fantastiskt intressanta och inspirerande liv och konstnärsskap växt mer för varje dag, vecka, år som gått. 

butiken var alltså en muminbutik och det här är vad jag fyndade!

picknicksäsongen har ju bestämt börjat nu och vare sig den här fylls med kaffe, té, saft, vin, vatten, vadvetjag - så kommer den vara ett utmärkt sällskap på alla äventyr som vankas. en termos har en ju nytta av hela livet, tänker jag! så värt och ändå helt okej pris. kostade omkring tvåhundra kronor. 

kom i fin förpackning gjorde den också. motivet på termosen heter förresten "den farliga resan" och finns att köpa som affisch här

gulligt köp nummer två var den här - en moomin colouring book! en mindfulness book som jag tänker njuta av under regniga sommardagar då jag sitter på altanen i sommarstugan med en podcast i öronen och en kaffe i vänsterhanden. gos.

ett fint och ganska pilligt mönster. boken kostade ungefär etthundraåttio kronor vilket tyckte jag var ett helvärt pris. 

"there's no need to worry or fear or fret: there's plenty of life in all of us yet" - snusmumriken.

i butiken köpte jag även ett fint litet vykort som förhoppningsvis ska få ramas in i en guldram. tänkte fylla en del utav en vägg i lillstugan med ett kollage utav guldramar med olika fina motiv. mumin blandat med vackra vykort, minnen i form av fotografier och kanske en utskriven dikt,

hur fina fynd? jag är då allt supernöjd! idag är jag ännu febrig och megaförkyld. ligger strängt till sängs i minst ett par dagar till, vilket jag vet att jag är väl värd och behöver. trots att det springer i benen och trots att jag också vill sitta i parker och dricka öl och hitta på sånt som hör våren till. jag kan liksom inte bara rusa runt längre för andras skull, för borden eller till och med för rädslor. jag måste låta det vara okej att ta ett seriemarathon då och då, inte bara när kroppen säger ifrån och ger mig en hejdundrande feber. ursh. nu ska jag se vidare på bästa freaks & geeks (netflix) och gosa.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

hur spenderar du din söndag? berätta!

se fler londonfynd här.

kärlek,
Hannah

om att bota framtidsångest, kärlekslängtan och en tråkig plastmatta.

om att bota framtidsångest, kärlekslängtan och en tråkig plastmatta.

lite som ett sommarhav.