ett skepp kommer lastat med cute stuff.

förälskelser.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

låt oss prata lite stil och kläder för ett slag! jag älskar att grotta in mig i klädernas värld! jag älskar stil, styiling och att klä mig fint! något jag därav tycker mycket mindre om är att shoppa, att gå i butiker med ett ändamål att ta beslut och komma därifrån med minst ett plagg. phu. tacka gudarna för pinterest, där kan jag samla kläder i mappar, planera och förbereda mig inför shoppingturen! 

här kommer ett gäng förälskelser som jag har at the moment. häng med! och följ mig på pinterest här.

här om dagen skulle jag ut och springa i den strålande solen, och eftersom mina ögon är ljuskänsliga men solglasögon väldans otympliga provade jag en utav de många kepsar som ligger och skräpar här hemma och kom till insikten om att jag passar i keps! who knew? så nu är jag alltså himla pepp på att bli en kepsbärare. vill ha enkla, sportiga och minimalistiska, inte för mycket krimskrams och inte så mycket hiphop. vad tycks?

på fötterna i sommar vill jag ha något skönt med minimalistiska vibbar. ett par birkenstocks bär jag alltid när jag traskar omkring i trädgården och fixar, på äventyren passar ett par enkla addidas eller vans och när en vill vara festivalfin rekommenderar jag docs + ett par söta strumpor till. 

sommar är lika med ljusa tyger och det är dags för mig att ge mig ut i second hand-världen efter ett par nya levis 501:or tänkte jag! mina gamla slet jag ut i nya zeeland på en hike och slängde i någon container i wellington. ska bestämt vandra till myrorna eller emmaus när jag blir frisk, de brukar alltid ha ett gäng gamla levis till ett bra pris. och om inte den modellen passar dig så har monki ett par snygga kopior i butik nu vettja! kolla in. 

och vad passar till ett par levis tro? en inte helt vanlig tshirt kanske? har blivit alldeles förtjust i dessa gulliga ovan. 

är även otroligt förtjust i tshirts med broderier! så himla söta, inte klokt! en annanas, ett par ord eller en planet på bröstfickan skulle jag inte tacka nej till minsann. om det är någon som vet vart en hittar fler fina tröjor som de ovan, eller om någon vet hur en trycker egna tryck eller har en guide i hur man broderar på en tröja så säg! skulle vara ett himla roligt sommarprojekt!! 

och på tal om gulligt. vill ha dessa fina pins från urban outfitters och sätta på jeansjackan i sommar. särskilt "girls". hög femma på den!

när hösten kommer brukar färgen senapsgult synas i de flesta skyltfönster. men, till solkysst hy, några ljusare slingor i håret, bara ben och fräknar så tycker jag att färgen gör klär mig bättre. eller vad sägs? bara kombinationen blommor + gult tycker jag är ljuvlig. se ovan själva! vackert.

dessa tre ljuvliga skapelser ovan får mig att tänka på att det snart är bikinisäsong, men också på att jag avskyr bh. skulle gärna vilja ha något annat som känns skyddande och bärande. jag tycker om minimalism och de enkla färgerna. tänker mig att detta skulle göras väldigt snyggt på min härliga kropp i sommar! vet ej vart man finner dessa kreationer, men så snart jag tagit reda på det och införskaffat en stass till mig själv så lovar jag att visa och berätta.

lite här och var kan en se dessa scarves i paisley. trednigast just nu är väl att ha de runt halsen, men själv tycker jag att de klär mig bäst i håret, aka femtiotal! men hur som haver är det en himla fin trend tycker jag! finns att finna på bland annat beyond retro i bland annat vitt, rött, gult, svart och lila. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

en fråga till er: vart handlar ni helst era kläder? bästa butikerna önskas! 
vare sig det är en second hand mitt ute i ingenstans, en onlinebutik, eller herravdelningen på hm. tipsa mig!

kärlek,
Hannah

jag tar studenten och det känns som om livet är över.

jag tar studenten och det känns som om livet är över.

om att bota framtidsångest, kärlekslängtan och en tråkig plastmatta.

om att bota framtidsångest, kärlekslängtan och en tråkig plastmatta.