söndag och melankoli.

söndag och melankoli.

om en ekologisk chokladglass.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

kära ni, idag är det söndag och jag börjar äntligen känna mig lite bättre. har varit så tokigt sjuk den senaste veckan att jag varit rädd att de skulle ta flera veckor innan jag kunde stå upp igen. det är skönt att kunna boka in lite roliga ting i kalendern och se sommaren framför sig som något peppigt igen. att jag fick pang-feber handlade nämligen inte bara om just febern och förkylningen utan även om utmattningen. jag tror jag tog ut mig psykiskt de senaste par veckorna och febern var min kropps sätt att säga stopp! stanna! kliv av prestationståget och vila! ta hand om dig för tusan!

så det har jag gjort. tittat på massvis av serier, ritat, lyssnat på musik, sovit otroligt tungt och låtit alla krav få vila. druckit mängdvis med te och ätit glass.

mina bästa serier/program just nu:

✎ freaks and geeks
✎ love (netfix)
✎ modern family
✎ parks and recreation
✎ navy cis
✎ vem bor här? på svtplay

i ny kopp av glas från ikea serverade jag mig själv det sista ur yollibox rich 'n smooth chocolate tillsammans med banan och chiafrön!

så knäppt god! naturligt söt och dessutom etthundraprocent eko! älskar sånt. den är gjord på mer än sjuttio procent yoghurt - vilket är det som gör att den är lite extra frisk i smaken och därav är min absolut bästa glass just nu. tips! obs att den ej är vegansk då den är gjord på komjölk. 

hurra yollibox för kalasgod och ekologisk glass! eller ska jag säga frozen yoghurt? nåväl! tack, så snälla ni är! 

hörrni! idag har jag och elsa släppt vårt tionde avsnitt av en söndagspodd! i dagens avsnitt debatterar vi det här med dieter, kroppsideal och dylikt. sätter en liten triggervarning då vi vidrör ämnet ätstörningar. observera att jag låter väldigt annorlunda och fumlar ganska ordentligt med orden på grund av febern och halsontet. är lite nervös då vi är inne på ovissa marker, det är ett väldigt känsligt ämne och jag är helt ärligt inte helt säker på hur okej det är att jag pratar om ämnet på ett så spontant sätt. men, jag tänker att det kan både ge lättnad och insikter, så lyssna gärna! och berätta vad du tycker! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

lyssna på en söndagspodd här.

kärlek,
Hannah

om terrakotta och mini-kaktusar.

om terrakotta och mini-kaktusar.

det senaste ur livet + nya tatueringen!

det senaste ur livet + nya tatueringen!