choklad och banan.

en låt för kvällen: aquilo - you there. 

när vi inte hade några havregryn 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

här om dagen var det cirka ekande tomt i kylskåpet vilket sällan händer när en har en kreativ och frukost-förälskad person i huset. men nu hade jag varit sjuk och ätit upp alla havregryn och alla andra gryn för den delen. så vad gör en när allt en har är två halvglada bananer i fruktskålen?

jo, en gör en smoothie såklart! busenkel och förvånande god var denna skönhet som bestod utav två bananer och lite kakao. thats it! två ingredienser!

men hade jag haft ett par dadlar, en matsked jordnötssmör och kokosmjölk hemma så kan jag lova er att det skulle bli en mer kreativ frukost och något mer festlig frullo. men alltså, den här var ju så himla drömmig och god bara som den var! tips, tips gånger tusen ungefär. 

och här kommer något annat jag vill tipsa om! som ni kanske vet har jag tagit mig an att läsa och recensera ett gäng noveller från novellix och här kommer ett par nya favoriter! moa jessen - en utflykt och malou von sivers - var du lycklig farmor? jag tyckte så himla mycket om de båda. språket, historien, den lilla världen jag fick lov att ta del av, insikterna som kom till mig och avtrycket de lämnade i mig. skulle vilja ge en utflykt fem av fem koppar och var du lycklig famor? fyra av fem. den förstnämnda handlar om en trasslig relation och den sistnämnda och att lyssna på magkänslan och göra något för någon annans skull. underbara båda två, tipsar varmt om även dessa alltså! läs mer om de båda böckerna på novellix.se/butik. 

läs mer om mig och novellix:
- recention: hjalmar söderberg - aprilviolerna
- söderbergskvartetten
- fyra favoriter
- vad har en vegan på mackan egentligen? 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

ha en mysig kväll och en god (smoothie-) frukost i morgon! 

kärlek,
Hannah

min längtan är hela mitt manus.

min längtan är hela mitt manus.

i ett småsamhälle är sådana som vi annorlunda och blickarna rör vid våra skinn som ett plötsligt hagel mitt i ett sommarregn.

i ett småsamhälle är sådana som vi annorlunda och blickarna rör vid våra skinn som ett plötsligt hagel mitt i ett sommarregn.