om terrakotta och mini-kaktusar.

om terrakotta och mini-kaktusar.

 hej hej måndag 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

här om dagen. låg i sängen. kände mig ungefär som tulpanerna på sängbordet. utslagna, torkade, vissna, törstande efter liv et cetera. bestämde mig för att det var dags att peppa upp sig själv lite. såhär kan vi inte ha det. i flera veckor har jag haft på att-göra-listan att fara till stan för att köpa lite nya prylar och nödvändigheter men eftersom jag varken haft energi för stadsbrus varit och var sjuk så fick det bli lite att shoppa på nätet istället!

två dagar. ett sms. en snabb vända till posten och se där. ett hav av nya prylar som gav en vissen tulpan (jag) näring. häng med så kikar vi!

från lagerhaus kommer denna underbara skål i terrakotta. har blivit alldeles dödsförtjust i terrakotta på sistone och denna skål kommer göra sig utmärkt till mina sommar-frukostar och lunch-iga sallader. storleken var dock lite mindre än väntat så funderar på att traska till lagerhaus snart ändå för att byta till en större. men hur som haver är jag väldans nöjd. superfin!

på monki fann jag ett par tunna, gröna strumpor med små kaktusar på. kan ju vara fina i låga mina dr.martens tänker jag. eller bara ha och mysa i här hemma. det var så sjukt söta att jag kunde helt enkelt. inte. låta. bli. 

favoriten i gänget är den här. en vattenkanna! eller en vas för en bukett blommor. det syns inte så väl i bilden men de är små svarta prickar i det vita, som får det som jag tror annars är porslin att efterlikna keramik - och jag älskar ju keramik. från lagerhaus. 

en annan sak jag inte kunde låta bli var den här tygpåsen! tänkte ha den i lillstugan för att ha smutstvätt i, eller som påse till den blöta baddräkten efter kvällsdoppet, kanske kan den förvara böcker eller picknicken på stranden. kan användas till mycket helt enkelt! 

och igen, dessa kaktusar. alltså, knäppt så gulligt. kan inte få nog. från monki.

från lagerhaus införskaffade jag även en ny sänglampa! har länge gått och suktat efter något enkelt som ger ett mer koncentrerat ljus än min nuvarande och när jag fann den här - i favoritmaterialet terrakotta - så tvekade jag inte en sekund! nu ska jag bara hitta en snyggare glödlampa och sedan så! 

en annan grej från monki är denna ljuvliga bikini. har länge letat efter en snygg helsvart men med prickar på blir det ju lite extra festligt. satt som en smäck dessutom! köpte även en baddräkt i samma mönster. supernöjd! 

så har jag ett sett nya örhängen också som jag vill passa på att visa. i guld från hm. villa ha de mittersta men de två andra kan jag säkert få användning av! 

och de var ungefär det! idag är jag alldeles slut, trött, utmattad. men vinden är sval och jag varvar viktigheter med bokläsning i en korgstol i trädgården. om sommaren är det här mitt bästa väder, när vinden är sval, det blåser lite, men molnen är lätta och och himlen bakom är synligt blå. utmärkt för läsning, promenader, picknickar och att fara på roadtrip i jakt på loppisar. kanske är jag inte gjord för värme. nåväl. slut på mummel!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

önskar er en världsfin måndag!

kärlek,
Hannah

i ett småsamhälle är sådana som vi annorlunda och blickarna rör vid våra skinn som ett plötsligt hagel mitt i ett sommarregn.

i ett småsamhälle är sådana som vi annorlunda och blickarna rör vid våra skinn som ett plötsligt hagel mitt i ett sommarregn.

söndag och melankoli.

söndag och melankoli.