jag är nervös men säger det inte högt.

jag är nervös men säger det inte högt.

en låt för dagen: albin lee meldau - lovers

k v ä l l s o r d

- bilder från sommaren tjugofjorton -

sommaren har kommit och värmen med den. hjärtat slår i trippeltakt när jag far fram på cykeln genom morgonbrisen. det fuktar sig i ryggen och väl framme vid kafeet måste jag stå i skuggan ett slag så att svetten slutar rinna längs kinderna. dag två på rotundan, det är lite som att jobba i sommarparadis. det gula träet, rododendron, en liten damm och svanar här och där, vimplar, ljusslingor och veganska drömmar med choklad och kardemumma. mina fingrar är ständigt blåfläckiga av smulpajen och doften av våfflor som sätter sig i håret. en dröm, samtidigt som: jag är så trött jämt. 

nu bor jag i sommarstugan. pappa är här med mig, igår och idag. sedan är jag själv. i helgen är det håkan och göteborg, bullriga gator och öl längs andra lång. jag är nervös men säger det inte högt. kanske är det inte bara helgen, utan livet, framtiden, att bli omtyckt, att orka med, som också skapar oro. jag är så ytlig nuförtiden, som låter defekter och skavanker påverka min lycka. och det är så dumt. dummare finns inte. men utan energi så blir det svårare att kriga mot hjärnans alla hittepå. det är ångest och det lite för ofta för att saker och ting ska kännas roliga. det är som ett ständigt lågtryck. 

nu ska jag koka en kopp té. på tv åtta går det kriminalare och jag känner doft av regn genom den öppna dörren till verandan. 

. . . . . . . . . . . . . .

Kärlek,
Hannah

vykort från min vardag.

vykort från min vardag.

om saker jag känner, gör och längtar efter.

om saker jag känner, gör och längtar efter.